Valentino diena jau čia pat: ką ir kur įsigyti bei kokią nuorodą prie dovanos pridėti?

Valentino dienos nuolaidos

Ar jau žinote ką padovanoti Valentino dienos proga? Turime jums keletą patarimų ir įkvėpimo. O kaip premiją padovanosime iš anksto paruoštus Valentino linkėjimus, nedvejodami čiupkite ♥

Ar jūs taip pat visada laukiate grįžti namo šiek tiek labiau, kai žinote, kad ten jūsų laukia antroji pusė? Valentino diena – ideali proga, kai gali jai visapusiškai parodyti ir išreikšti savo meilę dovanos forma. Kokios, klausiate? Mes jums padėsime tai išsiaiškinti.

Paruošėme jums puikių pasiūlymų tokiose kategorijose kaip grožis ir kosmetika, laikrodžiai ir papuošalai, mada ir apatiniai drabužiai, prekės gyvūnams, telefonai ir planšetiniai kompiuteriai, dovanos ir gėlės, sveikatingumas ir romantiškos viešnagės. Kiekvienoje jų nuo vasario 1 iki 14 dienos rasite nenugalimų pasiūlymų fantastiškomis kainomis. Jūs ne tik iš anksto paruošite puikią dovaną ir išvengsite streso, bet ir sutaupysite pinigų.

Ar norite peržiūrėti visas Valentino nuolaidas vienoje vietoje? Spustelėkite toliau pateiktą nuorodą ir sužinokite, iš ko galite rinktis.

Pora švenčia Valentino dienąAutor: Andrea Piacquadio (Pexels)

 

Mados entuziastams

 

Naujas drabužis – ne tik damų džiaugsmas. Juo gali pasimėgauti ir išrankaus skonio ponai, kuriems rūpi kuo apsirengti. Ar megztiniai, marškiniai ar kostiumai yra tarp jūsų partnerio mėgstamiausių drabužių? Papildykite jo garderobą moderniais drabužiais iš Bibloo elektroninės parduotuvės. Tikrai jį pradžiuginsite nauju kaklaraiščiu, vyrišku krepšiu ar kepure.

Taip pat paruošėme patarimų dovanoms moterims. Ilgalaikiuose santykiuose jūs tikrai žinote, kokio tipo drabužius jūsų partnerė mėgsta labiausiai. Ar jai labiau patinka nekrentantys į akis kūriniai, ar, priešingai, išraiškingesni ir ekstravagantiškesni? Peržiūrėkite visą moteriškų drabužių pasiūlą mūsų svetainėje ir išsirinkite drabužius pagal jos skonį.



Jūs neturite jaudintis dėl pirkinių iš šios kategorijos net santykių pradžioje. Pavyzdžiui, investuokite į universalų megztinį aukštu kaklu, taip pat iš aksesuarų galite pasirinkti stilingą šaliko ir kepurės komplektą. Jūsų partneris tikrai įvertins jūsų pastangas. Šių pasiūlymų dėka galite įsigyti minėtus ir kitus gaminius.

O į potencialių ir populiarių Valentino dienos nuolaidos dovanų sąrašą turi būti įtraukta ir apatinių drabužių kategorija. Kai nustebinsi savo Valentiną su ja, jis gali nustebinti ir tave. Su šia švente taip pat asocijuojasi netradiciniai kirpimai, spalvos ir prabangios medžiagos.

 

Štai keletas elektroninių parduotuvių, kur galite įsigyti apatinių už puikią kainą.

 

Pridėkite gražią žinutę prie dovanos. Mados tendencijų mylėtojui tai gali skambėti, pavyzdžiui, taip:

Tu esi mano didžiausias mados įkvėpėjas ir elegancijos bei tobulo stiliaus įsikūnijimas, todėl šią dovaną išrinkau tau. Tikiuosi, kad tai tau patiks bent tiek pat, kiek aš tave myliu. Tačiau nepamiršk, kad ir ką vilkėtum, man gražiausia yra tai, koks esi tu. Linkiu tau pačios gražiausios Valentino dienos!"

 

Valentino dienos dovanaAutor: Michelle Leman (Pexels)

 

Dovana grožiui ir priežiūrai

 

Ar žinote savo partnerio mėgstamą kosmetikos prekių ženklą? Tada jūsų pirkinys aiškus. Jei atsidūrėte priešingoje situacijoje ir nežinote, kokio produkto siekti, tai puiki proga eksperimentuoti ir išbandyti naujus produktus. Sukurkite savo partneriui originalią dėžutę su produktais, kuriuos jis gali atrasti tik per Valentino dieną. Ar jums reikia įkvėpimo, kur ir ką nusipirkti? Grožio ir kosmetikos kategorijoje jūsų laukia tikrai puikus pasiūlymas.

Kokie produktai gali būti moteriškoje dėžutėje? Norėdami pakeisti susidėvėjusius, rinkitės kūno losjoną, nagų laką, lūpų dažus, akių šešėlius ar naujus makiažo šepetėlius. Nežinai ką pasirinkti vyrui? Jis tikrai naudos barzdos ir ūsų priežiūros priemones, skutimosi aksesuarus ar plaukų formavimo priemones.

Na, o jei reikėtų rekomenduoti vieną TOP dovaną ponioms ir džentelmenams, tai būtų kvepalai. Tai tokia dovana, kurios gavėjas tikrai nepamirš. Pagrindinė taisyklė jį renkantis – moteriški kvepalai turi būti lengvesni, švelnesnio kvapo, o vyriški – sunkesni ir ryškesni.

Koks palinkėjimas tiktų prie tokios dovanos?

„Turiu tau nedidelę dovanėlę, kuri tik pabrėš tavo grožį, nes esi graži tokia, kokia esi. Man tu esi pats gražiausias žmogus, kurį myliu labiau už viską, ir šiandien švenčiu, kad turiu tave."

 

Kvepalai vyrams ir moterimsAutor: Richan Dwi Putra (Pexels)

Ar norite nusipirkti kvepalus? Notino parengė platų įvairių rūšių moteriškų ir vyriškų kvapų asortimentą puikiomis kainomis. Įsitikinkite.

Papuošalai ir laikrodžiai tai pasakys už jus

 

Visos dovanos, dovanotos iš meilės, yra gražios ir vertingos. Tačiau tiesa ta, kad papuošalai visada buvo ir bus viena gražiausių dovanų, kokią tik galite padovanoti. O Valentino dieną jie išreikš jūsų meilę.

Jei šiais metais norite juos įsigyti ir savo antrajai pusei, investuokite tik į kokybiškus papuošalus ar laikrodžius, kurie tarnaus ilgus metus be nusidėvėjimo žymių. Ar nerimaujate, kad neatitiksite savo partnerio skonio? Perkant laikrodį pirmiausia svarbu atsižvelgti į jo stilių, ar jis turėtų būti sportiškas, ar elegantiškas. Toliau pateikiamas spalvų pasirinkimas. Rekomenduojame žiūrėti į universalių atspalvių ir ypač moterims su populiariu apvalaus dizaino ciferblatu.

Rinktis aukso, sidabro ar platinos papuošalus? Atsakymą rasite savo partnerio papuošalų dėžutėje. Ir tada bus nesunku išsirinkti tinkamą apyrankę, žiedą, grandinėlę ar karolius, kurie puikiai išreikš jūsų meilę. Beje, jei jau seniai svarstėte pakelti santykius į kitą lygį, sužadėtuvių žiedo įteikimas šią dieną bus gražios jūsų meilės šventės simbolis.

Šiais laikais neretai papuošalus nešioja ir vyrai. Ir ne tik apyrankes, bet ir žiedus bei grandinėles, rankines. Todėl nė sekundės nedvejokite ir išsirinkite stilingą aksesuarą iš elektroninės parduotuvės Ecco.

Taip pat vertinga dovana, kaip laikrodis ar papuošalas, yra ir ypatingas palinkėjimas. Pavyzdžiui, toks:

Tu kaip ši dovana – be galo graži ir brangi. Tegul laikrodis kas minutę primena, kad myliu tave labiau už viską, o papuošalai tegul primena, kad tu man esi pati gražiausia visame pasaulyje“.

 

Valentino dovana papuošalasAutor: Marko Klaric (Pexels)

 

Tiesa, papuošalai nėra pats pigiausias dalykas, ypač jei pirmenybę teikiate kokybiškiems ir patikrintiems prekių ženklams. Tačiau mes žinome, kaip šie produktai gali sutaupyti pinigų ir laiko, praleisto naršant svetaines. Pirkite su šiais pasiūlymais.

 

Laikas bendram augintiniui

 

Ar abu kartu norite augintinio? Dovanokite jį Valentino dienos proga ir nustebinkite savo partnerį. Nesvarbu, ar tai šuo, katė, triušis, vėžlys ar žuvis, augintinio pirkimas ar pasiėmimas iš prieglaudos kartu yra ir meilės išraiška.

Tačiau atminkite, kad minimas gyvūnas taps neatsiejama jūsų gyvenimo dalimi ir dalį savo laisvo laiko reikės skirti jo priežiūrai, vaikščiojimui, maitinimui ar žaidimams. Jam tiesiog reikės jūsų dėmesio. Pagalvokite, ar jūsų bendrame gyvenime atėjo laikas šiam įsipareigojimui, kuris taip pat išmokys jus atsakomybės.

Ar galvojate apie augintinio įsigijimą? Viena aišku, jis bus jūsų geriausias draugas, dar vienas šeimos narys ir visada jus besąlygiškai mylės. Be to, galite žvelgti į augintinį kaip į pasiruošimą susilaukti vaikų.

Su kokiu palinkėjimu padovanoti augintinį? Gal tai galėtų skambėti taip:

„Nekantriai laukiu mūsų gražaus bendro gyvenimo ir noriu su tavimi pasidalinti šiuo augintiniu. Žinau, kad tu jo ilgai norėjai. Kaip jį vadinsime?'

 

Pasivaikščiojimas su augintiniuAutor: Zen Chung (Pexels)

 

Ar jums trūksta priežiūros reikmenų jūsų augintiniui? Juos rasite Pigu.lt elektroninėje parduotuvėje.

 

Praktiškos dovanos iš elektronikos asortimento

 

Valentino diena – šventė, panaši į gimtadienius, vardadienius ar Kalėdas. Taigi jo šventė apima ir dovaną. Todėl net ir šią dieną savo partneriui galite įteikti dovaną, kurios jam tikrai reikia ir kuri panaudos. Kas tai galėtų būti?

Galbūt kiekvienas vyras įvertins naują skustuvą, barzdos ir ūsų kirpimo mašinėlę, mobilųjį telefoną, planšetinį kompiuterį, ausines ar automobilio garsiakalbį. Nešiojamo kompiuterio ar knygų skaitytuvo pirkimas nebus žingsnis pro šalį. Taip pat galite sutelkti dėmesį į savo antros pusės pomėgius ir nupirkti jam, pavyzdžiui, aukščiausios klasės fotoaparatą.

Elektroninėje parduotuvėje Samsung patogiai galite įsigyti platų elektronikos prekių asortimentą. Nepraleiskite dabartinių puikių kainų.

O kas patiks jūsų partnerei? Taip pat turite didžiulį pasirinkimą – nuo ​​plaukų tiesintuvo ir epiliatoriaus iki LED lempos geliniams nagams. Pagalvokite, kas ją pradžiugintų. Taip pat galite susitarti nupirkti vienas kitam tokią pat dovaną, pavyzdžiui, elektrinius dantų šepetėlius už gražią šypseną, kurią kasdien skiriate vienas kitam.

Pridėkite trumpą, bet mielą palinkėjimą:

„Galvojau, kas tau gali patikti. Tikiuosi, kad patenkinau tavo skonį ir dovana tau patiks“.

 

Moteris išpakuoja dovanąAutor: cottonbro studio (Pexels)

 

Bendra sveikatingumo ar romantiška viešnagė

 

Ar esate iš tų porų, kurios be vienas kitam neturi tiek laiko, kiek norėtumėte, dėl įsipareigojimų darbe? Padovanokite sau bendrą romantišką ar sveikatingumo viešnagę. Ten viską pamiršite ir būsite tik dviese. Ne tik puikiai pailsėsite, bet ir sustiprinsite santykius, nes jiems labai svarbus laikas, praleistas kartu. Iki šios išvykos įsigykite kvapiąją žvakę, burbulinę vonią ir kitus namų gerovės produktus.

Ar jūsų partneris turi svajonių atostogų vietą? Dovanokite jam lėktuvo bilietus. Jo džiaugsmą išpakavus tokią dovaną prisiminsite amžinai. Arba sutelkite dėmesį į patirtį – gurmanišką vakarienę, vyno degustaciją ar apsilankymą alaus SPA centre.

O kokį palinkėjimą užrašyti ant dovanų maišelio? Mūsų nuomone, tai galėtų skambėti maždaug taip:

„Noriu su tavimi praleisti daugiau laiko, todėl noriu nuvežti tave į šią vietą, kur galėtume kartu pailsėti ir patirti naujų potyrių. Tikiuosi, kad tau patiks ši dovana.“

 

Įsimylėjeliai švenčia Valentino dienąAutor: David Gomes (Pexels)

 

Ar norite įgyti daugiau patirties ir mokėti mažiau? Viskas, ką jums reikia padaryti, tai pasinaudoti šiais pasiūlymais.

 

 

Daugiau dovanų idėjų

 

Galiausiai turime dar keletą patarimų, ką galite padovanoti savo partneriui. Gėlės yra patikrinta klasika, kurią mėgsta beveik kiekviena moteris. Tiesiog išsirinkite tinkamas pagal damos skonį. Atspausdintos nuotraukos ar marškinėliai su savo atspaudu – taip pat originali dovana. Negalite praleisti ir šokoladinių saldainių.

Nepamirškite nuoširdaus palinkėjimo:

„Tavo dėka mano kiekviena diena gražesnė ir kupina meilės. Tu esi mano saulė, kai lyja, ir priežastis, kodėl aš laukiu kiekvienos kitos dienos. Ačiū, kad esi!“

 

Valentino dienaAutor: Andres Ayrton (Pexels)

Ar Valentino diena yra ypatinga diena, kai galite švęsti savo meilę? Šią dieną ypatingai praneškite savo partneriui, kad jo dėka jūsų namai jums yra tikri namai. Tačiau nepamirškite to ir kitomis dienomis. Nuolaidų kodai padės sutaupyti pinigų dovanoms ištisus metus.

Valentino dienos kuponai