Populiariausios internetinės parduotuvės

TOP prekių ženklai

Populiariausios internetinės parduotuvės

Populiariausios internetinės parduotuvės

Back to School: už būtiniausius pirkinius mokėkite mažiau

Back to School nuolaidos

Ar turite mokyklinių reikmenų, kuriuos reikia įsigyti, sąrašą? Neatidėliokite apsipirkimo iki paskutinės minutės, pasinaudokite dabartiniais nuolaidų pasiūlymais ir sutaupykite dešimtis eurų.

Vėl čia pat, naujų mokslo metų pradžia jau nenumaldomai artėja. O antroji vasaros pusė daugeliui tėvų primena apie privalomus mokyklinių reikmenų pirkimus. Tūkstančiai mokinių netrukus sės prie savo stalų, o kad galėtų mokytis, jiems reikės daugybės produktų. Tačiau nesijaudinkite, dėl mūsų svetainėje pateikiamų pasiūlymų galite jiems gerokai sutaupyti.


Nepamirškite tokių kategorijų kaip baldai, elektronika, mada, taip pat laisvalaikis ir sveikata. Visose jose gausu puikių pasiūlymų visiems mokiniams. O pasinaudoję jais, mokslo metų pradžia jums taip pat kainuos pigiau.

Skyriuje Back to School rasite daug puikių pasiūlymų vienoje vietoje.

Mokiniai klasėjeAutor: Max Fischer (Pexels)

 

Studijų kampelis

 

Nors vaikų kambarys pirmiausia yra poilsio vieta, bėgant metams jis atliko dar vieną funkciją ir tapo mokymosi kambariu. Todėl paskirkite zoną, kuri bus naudojama tik mokymuisi, o kitą kambario dalį atskirkite poilsiui. Taip užtikrinsite, kad mokymosi metu vaikas visiškai susikoncentruotų į mokymąsi, o poilsio metu, atvirkščiai, visiškai pailsėtų.

Kaip turėtų atrodyti mokymosi kampelis? Manoma, kad dėl natūralios šviesos geriausia vieta yra tiesiai po langu arba statmenai jam. Tačiau tai nereiškia, kad nereikia papildomo apšvietimo. Be lubinio šviestuvo, ant rašomojo stalo turėtų būti stalinė lempa arba aukšta grindų lempa šalia rašomojo stalo, kuri pakankamai apšviestų mokymosi kampelį. Kalbant apie rašomąjį stalą, pasirinkite pakankamai didelį rašomąjį stalą, pageidautina su stalčiais arba spintele, kad būtų daugiau vietos daiktams laikyti. Tarp populiarių studentų rašomųjų stalų jau seniai yra L formos rašomasis stalas. Iš kėdžių kategorijos į savo pirkinių krepšelį įsidėkite ergonomišką kėdę, skatinančią taisyklingą laikyseną.


Specialiai mokymuisi skirtoje erdvėje daugelis studentų įvertins ir papildomus praktiškus baldus. Pavyzdžiui, magnetinę lentą užduotims prisegti arba lentynas ir stelažus. O puikus vaikų kambario papildymas yra sėdimasis krepšys, kuriame mokinys praleis atsipalaidavimo akimirkas.

 

Berniukas mokosiAutor: Tima Miroshnichenko (Pexels)

O kaip dėl būtiniausios mokyklinės įrangos? Būtina įsigyti, pavyzdžiui, pieštukinę, užkandžių dėžutę, vandens buteliuką, šlepetes, sąsiuvinius ir kanceliarines prekes. Iš visos naudingos ir būtinos mokyklinės įrangos neabejotinai svarbiausia yra kuprinė arba mokyklinis krepšys.

Vyresnieji mokiniai gana greitai išsirenka, tačiau išrinkti pirmąjį mokyklinį krepšį būsimam pirmokėliui gali būti ypač sudėtinga. Taigi, kokią kuprinę pirkti? Rekomenduojama, kad pirmokams skirtas krepšys būtų portfelinis. Jis pasižymi tvirta ir sutvirtinta nugarėlės ir dugno dalimi, yra mažesnio dydžio, turi kelis skyrius, o į jį telpa viskas, ko reikia mokiniui. Ji paprastai užsegama sagtimis arba dideliu užtrauktuku. Rinkdamiesi įsitikinkite, kad tuščia sveria ne daugiau kaip 1 200 g, yra anatomiškos formos, pakankamai erdvi, o diržai yra pakankamai platūs ir ilgi, kad būtų patogu nešioti, maždaug 4 cm pločio ir bent 70 cm ilgio. Atspindintys elementai yra savaime suprantamas dalykas. Ieškote tobulos mokyklinės kuprinės savo mokiniui? Spustelėkite Modivo el. parduotuvę ir rinkitės kuprines pagal klasę bei kitus praktiškus priedus.

Spalva ir motyvas taip pat yra svarbūs parametrai renkantis. Žemesniųjų klasių mokiniai ieško krepšių su pasakiškais motyvais ir raštais, o vyresnių klasių mokiniai dažniau renkasi sportinio ar vienspalvio dizaino kuprines. Didelį stilingų ir firminių kuprinių pasirinkimą rasite Eavalynė el. parduotuvėje.

Norite sutaupyti pinigų pirkdami mokyklinę įrangą? Naršykite Pigu internetinėje parduotuvėje ir įsigykite mokyklinių krepšių, žymeklių, pieštukinių ir daug kitų prekių pigiau.

Elektronika mokymuisi ir laisvalaikiui

 

Kompiuteris arba nešiojamasis kompiuteris yra viena iš nerašytų ir labai reikalingų šių laikų mokyklinių priemonių. Jų griebiasi ne tik universitetų studentai, bet jie padeda ir pradinių klasių mokiniams, kai reikia užsirašyti, atlikti namų darbus ir projektus ar rašyti baigiamuosius darbus.

Svarstote, į kurį iš jų investuoti? Praktiškiausias pasirinkimas dėl lengvo nešiojamumo neabejotinai yra nešiojamasis kompiuteris. Rinkdamiesi ieškokite modelių, kurių svoris būtų mažesnis, tarkime, iki 2 kg, patvarios metalinės konstrukcijos, užtikrinančios ilgaamžiškumą, ir tokių, kurių baterija veikia pakankamai ilgai. Geros kokybės studentų nešiojamasis kompiuteris turėtų veikti apie 7 valandas vienu įkrovimu.

Turite namuose moksleivį, kuriam reikia dar kompaktiškesnio sprendimo? Nustebinkite jį ir nupirkite jam planšetinį kompiuterį. Jis pravers užsirašant paskaitų užrašus ir pasiūlys daugybę naudingų programėlių mokymuisi. Nupirkę antrą monitorių ar spausdintuvą taip pat padėsite jam geriau pasiruošti mokyklai.

Įsigiję šiuos įrenginius nepamirškite jų apsaugoti nuo virusų, pavyzdžiui, naudodami Nordpass produktus. Pavyzdžiui, taip pat yra produktas, skirtas apsaugoti kompiuterį žaidžiant kompiuterinius žaidimus, arba paketas, skirtas visos šeimos saugumui internete užtikrinti.

Vienareikšmio atsakymo į klausimą, kada vaikui pirmą kartą duoti mobilųjį telefoną, nėra. Tačiau puiki proga jį duoti gali būti vos pradėjus lankyti mokyklą. Juk su vaiku lengva susisiekti mobiliuoju telefonu ir visada žinosite, kur jis yra. Be to, nauju išmaniuoju telefonu apsidžiaugs kiekvienas mokinys, nesvarbu, ar tai būtų motyvuojanti dovana, padedanti siekti geresnių mokymosi rezultatų, ar apdovanojimas už jau pasiektus.

Ar jūsų vaikas aktyviai sportuoja? Išmanusis laikrodis arba sportinė apyrankė jį ar ją tikrai pradžiugins. Taip pat gera idėja yra nupirkti ausines. Jūsų vaikas jomis naudosis ne tik klausydamasis muzikos, bet ir, pavyzdžiui, mokomųjų pokalbių laidų. O mokykliniame krepšyje esantis energijos bankas užtikrins, kad ne tik mobiliojo telefono baterija visada bus pilna. 

 

Mergaitė su telefonuAutor: Antoni Shkraba (Pexels)

Į naujus mokslo metus su atnaujintu garderobu

 

Ieškodami mokyklai reikalingų daiktų, nepamirškite spustelėti drabužių ir avalynės kategorijos. Tokia proga, kaip mokslo metų pradžia, nesunku senesnius modelius iškeisti į naujus ir madingus. Jūsų moksleivis tikrai apsidžiaugs tokiu pirkiniu. Ką dėti į pirkinių krepšelį? Artėjant šaltoms dienoms, rekomenduojame atkreipti dėmesį į šiltesnius ir lengvai derinamus drabužius, kuriuos galima sluoksniuoti tarpusavyje. Nauji džinsai, kelnės, marškinėliai, džemperiai ar megztiniai, taip pat striukės ir paltai bus gera investicija. O už juos visai nereikės mokėti daug pinigų, jei apsipirksite Sinsay internetinėje parduotuvėje už prieinamą kainą.

Kalbant apie avalynę, vasarinius vaikų batus pakeiskite auliniais bateliais, apšiltintais pereinamojo laikotarpio vaikiškais bateliais ir, galiausiai, žiemai skirtais bateliais. Nepamirškite nupirkti orui pralaidžių džemperių mokyklai. Spustelėkite madingų aksesuarų skyrių ir išsirinkite stilingus diržus, pinigines, kepures, akinius ar plaukų aksesuarus.

 

Pasinaudoję šiais pasiūlymais galite įsigyti stilingų madingų drabužių įvairaus amžiaus mokiniams už geresnę kainą:

Kokybiškas laisvalaikis

 

Taip pat svarbu, kad vaikas per dieną turėtų laiko mokytis, tačiau būtina suteikti jam ir daug erdvės atsipalaiduoti. Pasikalbėkite su juo ir išsiaiškinkite, kokius būrelius jis norėtų lankyti, ir suplanuokite juos po pamokų. Nesvarbu, ar tai būtų šokių pamokos, plaukimas, sportas, ar muzika, jis efektyviai praleis laisvalaikį.

Tačiau jis taip pat gali užsiimti laisvalaikio veikla patogiai įsitaisęs namuose, pavyzdžiui, skaityti knygas, fotografuoti ar piešti. Puikių pasiūlymų šių kategorijų produktams rasite paspaudę atitinkamą nuolaidų kategoriją mūsų svetainėje. O kaip dėl šeimos laiko kartu? Laisvomis dienomis suplanuokite pasivažinėjimus dviračiais, neskubrius žygius ar įvairias sporto pramogas. Pavyzdžiui, savo santykius galite stiprinti žaisdami stalo žaidimus.

Berniukas skaito knygąAutor: cottonbro studio (Pexels)

 

Sveikatos skatinimas

 

Galiausiai turime dar vieną vertingą patarimą - mokslo metų pradžioje palaikykite savo moksleivių sveikatą su maisto papildais ir vitaminais iš Myprotein, skirtais tinkamam imuninės sistemos funkcionavimui. Netrukus prasidėjus pamokoms ne tik oras pasikeičia iš karšto į šaltą ir gali paveikti jūsų vaikų sveikatą, bet jų imunitetui kenkia ir didelis kolektyvas. Jį sustiprinti gali padėti būtent jauniausiems šeimos nariams skirti vitaminai. Internetinėje vaistinėje jų galima įsigyti įvairių formų, todėl tikrai rasite tą, kuriuo jūsų vaikas bus labiausiai patenkintas.

Papildykite internetinės vaistinės pirkinius sveikatos priežiūros priemonėmis, pavyzdžiui, antibakteriniu muilu, nauju dantų šepetėliu ar dezinfekciniu geliu. Pastarųjų tikrai neturėtų trūkti mokykliniame krepšyje.

Jums gali būti naudingi ir kiti su sveikata susiję pasiūlymai. Išrinkome jums keletą geriausių iš mūsų svetainės.

Ar mokslo metų pradžia jums ir jūsų vaikui yra svarbus įvykis? Esame įsitikinę, kad apsipirkus su taupyklėmis jūsų džiaugsmas dar labiau padidės. Peržiūrėkite visus Back to School pasiūlymus ir apsipirkite geresnėmis kainomis jau šiandien.

Back to School

__tag_orange

1166

nuolaidų kuponų

415

nuolaidų
__cart_orange

267

interneto parduotuvių
__users_orange

90 000

žmonių naudojasi KUPLIO