Kalėdos visai šeimai: sutaupykite dovanoms pirkdami iš mūsų pasiūlymų

Kalėdų nuolaidos

Ar jau apgalvojote visas dovanas? Mes žinome, kaip galite sutaupyti. Pasinaudokite specialiais pasiūlymais mūsų svetainėje ir nuo gruodžio 1 iki 20 d. apsipirkite visko tobuloms Kalėdoms.

Gražiausias metų laikas sparčiai artėja. Pagaliau daugiau laiko praleisite su šeima, mėgausitės laisvomis dienomis be darbo, mėgausitės daugybe gero maisto ir visa tai žiūrėdami į gražias dekoracijas ir įžiebtą medį. O dovanų, pirktų iš širdies, taip pat negali trūkti.

Ar jūsų artimieji nepateikė jums savo pageidavimų sąrašo? Patarsime, kas gali patikti tiek mažam, tiek dideliam ir kur tai įsigyti už neprilygstamą kainą. Ir apsipirkti bus paprasta, greita, be to, sutaupysite pinigų.

Geriausi kalėdinių dovanų pasiūlymai yra paslėpti tokiose kategorijose kaip mada, elektronika, baldai ir namų prekės, aksesuarai ir tekstilė, kvepalai ir kosmetika, papuošalai, laikrodžiai, žaislai, knygos, sportas, sveikata ir kelionės.

Ar norite apsipirkti dabar? Pažiūrėkite, kokias nuolaidas kalėdinėms dovanoms esame paruošę.

Šeima švenčia KalėdasAutorius: Nicole Michalou (Pexels)

 

Drabužiai visai šeimai

 

Įvairių rūšių drabužiai ir madingi aksesuarai yra tarp dažniausiai perkamų dovanų. Nors suaugusieji beveik visada būna patenkinti drabužiais, vaikai dažnai ne. Na, vis dėlto mums visiems jų reikia, ypač žiemos sezonui, šiltų drabužių niekada nebus per daug.

Kokius drabužius iš drabužių kategorijos pirkti Kalėdoms? Šiltos kojinių poros neturėtų trūkti nė vienoje kalėdinėje dovanoje, skoningos kepurės komplektas su šaliku patiks damoms ir ponams, o patiems mažiausiems vaikams patiks šilti megztiniai su pasakų motyvais. Klasikinį megztą megztinį galite dovanoti ir jaunesnei, ir vyresnei kartai, įvertins visi.

Ar puikiai žinote savo šeimos narių drabužių skonį ir dydžius? Tada jums nereikės jaudintis dėl brangesnių gaminių, tokių kaip stilingas paltas moterims ar šilta žieminė striukė vyrams, pirkimo.

 

Moteris su žiemine striukeAutorius: Yan Krukau (Pexels)

Modivo elektroninėje parduotuvėje rasite šiuolaikiškų drabužių kiekvienam šeimos nariui. Nelaukite ir apsipirkite, kol yra iš ko rinktis.

 

Elektronika kaip populiari dovana

 

Daugeliui žmonių buitinės technikos ir elektronikos kategorija yra pirmasis pasirinkimas perkant kalėdines dovanas. Ar jūs taip pat norite apsipirkti iš jos Kalėdų proga? Turime gerų naujienų – dabar galite daug sutaupyti pirkdami šiuos produktus.

Ką šeimos nariai galėtų vertinti? Kiekvienas paauglys laisvalaikiu naudoja belaides ausines. Galingesnis nešiojamojo ar planšetinio kompiuterio modelis palengvins jo studijas, o skaitymo įprotį pagilinti galite padovanodami elektroninių knygų skaitytuvą.

Tėvams reikia praktiškų dovanų, kurios padėtų greičiau atlikti namų ruošos darbus. Kokie jie tokie? Iš buitinės technikos virtuvei pasiūlos rekomenduojame rinktis maisto kombainą iš Geekbuying elektroninės parduotuvės. Šis vienas pagalbininkas atliks įvairius darbus ir jo dėka gerokai sutrumpės laikas, praleistas virtuvėje.

Niekas nenori siurbti namuose? Naujasis robotas dulkių siurblys taps populiariu ir nepakeičiamu valymo pagalbininku. Taip pat pravers indaplovė arba kombinuota skalbimo mašina ir džiovyklė.

Mūsų kalėdinių dovanų idėjos nepamiršta ir senelių. Net jei dažnai nepasako, ko nori, elektrinės šildomos antklodės ar šlepečių tikrai neatsisakys.

Maža kūno priežiūrai skirta elektronika, tokia kaip elektrinis dantų šepetėlis, epiliatorius moterims ar barzdos ir ūsų skustuvas vyrams, taip pat yra populiari Kalėdų dovana.

 

Robotas siurblysAutorius: cottonbro studio (Pexels)

Viskas gražesniam gyvenimui

 

Namų jausmą kuria ne tik žmonės, bet ir tai, kaip įrengta gyvenamoji erdvė. Nedrįstate pirkti didesnių ir brangesnių baldų? Sutelkite dėmesį į mažesnius baldus ir aksesuarus. Jie taip pat svarbūs ir Kalėdoms suteiks jūsų šeimai gražesnius namus.

Paruošėme Jums papildomų pasiūlymų, su kuriais galite sutaupyti perkant baldus. Pavyzdžiui, naudokite šiuos:

 

Pirmas įspūdis apie namus susidaro įėjus. Kaip papuoštas Jūsų koridorius? Galbūt jame trūksta praktiškos batų spintelės ar suoliuko patogiai apsiauti ir nusiauti batus.

Svetainėje galite sukurti daugiau sėdimų vietų, jei nusipirksite stilingų fotelių ir kėdžių. Nepamirškite mažo kavos staliuko šalia svetainės sienos ar praktiškos komodos daiktams. Ar dirbate iš namų? Jums tikrai prireiks praktiškos lentynos biure.

Dovanos dekoratyvinių indų, vazų, paveikslų ar veidrodžių pavidalu patiks ne tik šeimai, bet ir draugams bei pažįstamiems. Jų dėka būstas taps dar gražesnis ir jaukesnis. O kaip dovana lempos ar kitokio apšvietimo pavidalu? Netradicinio dizaino šviestuvas patiks kiekvienam namų aksesuarų entuziastui.

 

Svetainės interjero dekorasAutorius: Max Rahubovskiy (Pexels)

Kvepalai ir kosmetika artimiesiems

 

Ar norite Kalėdų proga padovanoti kvepalus? Tai viena iš sunkiausiai išrenkamų dovanų, todėl rekomenduojama ją pirkti tik tiems, kurių skonį gerai pažįstate.

Perkant kvepalus svarbūs keli veiksniai. Visų pirma svarbu, ar renkate jį moteriai ar vyrui ir kokio tipo kvapams jie teikia pirmenybę. Vyrai dažniausiai ieško sunkesnių ir aštresnių kvapų, o moterys – lengvesnių, saldesnių ar citrusinių. Pagalvokite, ar norite investuoti į kokybiškus kvepalus, ar rinksitės silpnesnio kvapo intensyvumo tualetinį vandenį. Ir galiausiai, ar tai turėtų būti kvapas kasdieniam dėvėjimui, ar tik ypatingoms progoms.

Negalite išrinkti kvepalų? Mūsų patarimas yra tiesiogiai paklausti atitinkamo asmens, kokių kvepalų jis norėtų. Rezultatas bus nuoširdus džiaugsmas prie Kalėdų eglutės.

Notino elektroninėje parduotuvėje galite rasti didelį įvairių prekių ženklų kvepalų pasirinkimą. Galite pasikliauti puikiomis kainomis ir greitu pristatymu.

Grožio produktų pirkimas gali būti toks pat sunkus, jei nežinote mėgstamo prekės ženklo ir pageidaujamų produktų, kuriuos galėtumėte dovanoti. Nustebinkite artimuosius ir padovanokite dovanų kortelę ar dovanų kuponą mėgstamai el. parduotuvei.

Norėtumėte pirkti kosmetiką su nuolaida? Su mūsų pasiūlymais tai tikrai galite:

 

Patiems išrankiausiems

 

Papuošalai visada buvo ir bus viena gražiausių dovanų, kuria net be žodžių galima išreikšti, kiek tau rūpi kitas žmogus. Su jais galite parodyti dėkingumą savo tėvams, meilę ir ištikimybę savo partneriui arba padėkoti savo geriausiam draugui už ilgą draugystę.

Papuošalų pasiūla yra tikrai didelė. Galite rinktis atskirą įvairių spalvų ir medžiagų žiedą, vėrinį ar auskarus – tiek nedidelius, tiek masyvius.

Ar norite atimti damai kvapą savo dovana? Padovanokite jai visą papuošalų rinkinį. Pridėkite papuošalų dėžutę ir turėsite paruoštą gražią kalėdinę dovaną.

Laimei, papuošalai nebėra skirti tik damoms, nes vyrai taip pat jais pristato savo asmenybę ir skonį. Nesvarbu, ar tai būtų žiedas, apyrankė ar vėrinys su pakabuku – vyras tikrai bus patenkintas jūsų dovanos pasirinkimu.

 

Papuošalas dovanųAutorius: Karolina Grabowska (Pexels)

Ar Kalėdų proga norėtumėte padovanoti laikrodį? Tiek moteriškus, tiek vyriškus laikrodžius rasite elektroninėje parduotuvėje Samsung.

Kalėdinės staigmenos mažiesiems

 

Vaikams Kalėdos turi magiško žavesio. Kalėdines dovanų pakuotes jie atidaro su nekantrumu ir klausimu kas juose slypi. Kokių staigmenų jiems paruošite šiemet?

Geriausios dovanos mažiems kūdikiams yra praktiškos. Turime omenyje ypač drabužius, nes vaikai greitai auga. Žaislai motoriniams įgūdžiams lavinti arba mediniai didaktiniai žaislai tinka vaikams nuo 1 metų.

Vaikai nuo 3 metų yra imlesni, mėgsta žaisti, atrasti naujų dalykų. Nudžiuginsite juos interaktyviais žaislais ir statybinėmis kaladėlėmis. Nuo šio amžiaus ateina laikas ir pirmajam balansiniam dviratukui. Ir, žinoma, pliušinių žaislų neturi trūkti jokiame vaikų kambaryje.

 

Vaikas žaidžia su žaislaisAutorius: cottonbro studio (Pexels)

 

Ar reguliariai skaitote pasakojimus iš pasakų knygelių savo vaikams? Jūs ne tik prisidedate prie jų vaizduotės ugdymo, bet ir ugdote juose skaitymo įprotį. Tikėtina, kad tokie vaikai vyresniame amžiuje tikrai mėgs skaityti knygas.

Beje, knygos yra puiki Kalėdų dovana ir suaugusiems. Ar savo rate turite skaitymo mėgėją? Padovanokite jam kalėdinę atsipalaidavimo akimirką su gera knyga.

 

Moteris skaito knygąAutorius: Vlada Karpovich (Pexels)

Nuo paveikslėlių ir garsinių knygų, knygų jauniems moksleiviams iki įvairaus žanro grožinės literatūros suaugusiems. Visa tai internetinis knygynas Knygos.lt siūlo fantastiškomis kainomis.

Sveikatos dovanos

 

Negalite nupirkti sveikatos savo artimiesiems, bet vitaminų ir maisto papildų iš Myprotein tikrai taip. Konkrečius produktus rinkitės pagal sprendžiamą problemą arba gavėjo amžių. Jūs tikrai apsidžiaugsite, nes dabar už juos mokėsite daug mažiau nei įprastai.

Nepamirškite vitaminų, skirtų imunitetui palaikyti. Jį stiprinti reikia ilgą laiką ir nuo ankstyvo amžiaus, todėl įtraukite juos į vaikų kalėdinius dovanų rinkinius.

 

Mama skaito vaikui knygąAutorius: Mikhail Nilov (Pexels)

 

Daug veiksnių turi įtakos sveikatai, įskaitant gyvenimo būdą ir regulia sportą. Ar norite palaikyti savo artimuosius sportuojant? Dovanokite jiems tinkamą sporto įrangą. Iš produktų, skirtų sveikatai ir poilsiui, kategorijos dovanų Kalėdoms pasiūlymuose rasite oro valytuvus, masažo aparatus ar namų sporto prietaisus bei pagalbines mankštos priemones.

 

Sportinę aprangą visoms oro sąlygoms vyrams ir moterims rasite Myprotein elektroninėje parduotuvėje. Ir dar daugiau – dabar puikiomis kalėdinėmis kainomis.

Įspūdžių dovanos

 

Nenorite pirkti materialių dovanų? Būkite originalūs ir rinkitės potyrius, kurie metai iš metų tampa vis populiaresni. Azartiškus žmones nudžiugins apžvalginis skrydis, šuolis parašiutu ar skrydis oro balionu. Malonus poilsis per Kalėdų šventes gali būti dovana slidinėjimo kelionės ir viešnagės užsienio slidinėjimo kurorte forma.

Ar turite namie gurmaną? Padovanokite jam vyno ar kavos degustaciją arba gurmanišką kelių patiekalų vakarienę. Šokių kursai, nardymo kursai, pasivažinėjimas formule ar laipiojimo, kulinarijos ar keramikos kursai taip pat itin populiarūs. Iš tradiciškesnių galite rinktis ir dovanoti masažą ar sveikatinimosi poilsį. Ir, žinoma, galite mėgautis visais įspūdžiais poroje arba su visa šeima.

Iš laisvalaikio dovanų pasiūlos tikrai išsirinksite tinkamą. Ir tai jums kainuos pigiau su mūsų kuponais:

Mergina dirba su moliuAutorius: Anastasia Shuraeva (Pexels)

 

Ar jau žinote, kuriomis nuolaidomis kalėdinėms dovanoms pasinaudosite? Be dovanų kitiems, taip pat pradžiuginkite ir save norimu pirkiniu. Būtų gaila nepasinaudoti puikiomis kainomis. Ar dovanų rinkimas atrodo kaip darbas? Tai galite padaryti lengviau naudodami mūsų patarimus. O pats gražiausias atlygis už paruoštas Kalėdų staigmenas bus laimingi artimųjų veidai prie eglutės. Juk visi norime juos pamatyti.

Kalėdinės nuolaidos