Neprilygstami rudens pasiūlymai – ko galite tikėtis?

Fashion weeks

Tai vis arčiau! Nuo rugsėjo 11 d. iki spalio 6 d. pasinaudoję mūsų tinklalapio pasiūlymais galite įsigyti neprilygstamų rudens pirkinių, kurie Jūsų laukia. Ką rinksitės už puikias kainas?

Atėjęs ruduo tradiciškai siejamas su pigiais pirkiniais. Prekybininkai nori išparduoti paskutines prekes, todėl jas siūlo mažesnėmis kainomis. Tai būdas padaryti vietos naujoms produktų linijoms ir kolekcijoms. Todėl tai puiki galimybė įsigyti viską, ko reikia, ir tuo pačiu sutaupyti pinigų.

Ką verta pirkti rudenį? Nepamirškite tokių kategorijų kaip mada ir madingi aksesuarai, drabužiai, grožis, kvepalai, buitis ir baldai bei sveikata.

Peržiūrėkite visas Fashion weeks nuolaidas. Jas surinkome į vieną vietą, kad apsipirkti būtų dar lengviau.

Moteris apsirengusi rudeniui

Avalynė visoms oro sąlygoms

 

Atėjus vėsesniems orams laikas susitvarkyti savo batų spintą. Padėkite vasarines basutes ir šlepetes, o į jų vietą padėkite šiltesnius batus. Būtina turėti žemus batus iki kulkšnies, geriausia iš patvarios odos. Tai universalūs rudeniniai batai, kuriuos ypač įvertinsite sauso rudens metu.

Guminiai batai – tai ir moderni pereinamoji avalynė, kurią pamėgsta vis daugiau žmonių. Jų yra įvairių spalvų ir raštų, todėl kiekvienas šeimos narys gali išsirinkti sau tinkamus. Domitės, su kuo juos dėvėti? Lengva derinti su viskuo, o elegantiškesnes poras galima dėvėti ir prie suknelių.

Negalime pamiršti, kad ruduo atneša ir malonių šiltesnių dienų. Naudokitės tuo ir papildykite savo garderobą sportbačiais, mokasinais ar oksfordais.

O kaip spalvos ir raštai? Lengviausia derinti vienspalvius tradicinės juodos, bordo, rudos arba pilkos spalvos modelius. Pagal dabartines mados tendencijas, nereikėtų aplenkti metalo spalvų batų, avalynės su gyvūnų raštais ar papildytos įvairiais segtukais ir sagtimis. Renkantis medžiagas, atkreipkite ypatingą dėmesį į odą. Ji geriausiai apsaugos jūsų kojas nuo šalčio ir drėgmės.

Moteris su batais rudenį

Elektroninės parduotuvės Eavalynė kolekcijoje gausu puikių moteriškų, vyriškų ir vaikiškų avalynės pasiūlymų. Apsipirkite ir iš anksto paruoškite avalynę visai šeimai rudeniui.

Madinga rudens apranga

 

Ar žinote, kaip atrodo tobulas rudens įvaizdis? Jis turėtų atitikti 2 pagrindinius kriterijus – Jums nei šalta, nei karšta, o atrodote ir jaučiatės puikiai. Kaip Jums tai pasiekti? Atsakymas yra drabužių sluoksniavimas.

Aprangą turėtų sudaryti 3 pagrindiniai sluoksniai:

__check

apatinis – lengvesnis drabužis, pavyzdžiui, apatiniai marškinėliai, palaidinė

__check

vidurinis – šiek tiek šiltesni drabužiai, tokie kaip megztinis, liemenė, megzta suknelė

__check

viršutinis – storiausias sluoksnis, apsaugantis nuo šalčio – striukė, paltas, kailiniai

Sluoksniavimas yra labai praktiškas ir šiuolaikiškas apsirengimo būdas. Atskiras detales galite derinti tarpusavyje įvairiai, todėl nereikės per daug drabužių. Tačiau tuo pat metu neturėtumėte praleisti nesenstančių detalių, tokių kaip švarkas, megztinis, kardiganas ar švarko tipo suknelė. Jų funkcionalumas ir stilius yra neabejotini. Rinkitės tokias dalis, kurios gerai atrodytų dėvimos tiek atskirai, tiek ir kartu su kitais drabužiais.

Spalvos liudija apie kiekvieną aprangą, ypač rudenišką. Rudens aprangoje laukiami bordo, rudi, garstyčių ar žemiški atspalviai.

Mergina apsirengusi rudeniškai

Greitas pristatymas, prekių keitimas be rūpesčių ir didelis pasirinkimas – tai priežastys, kodėl verta pirkti iš Modivo elektroninės parduotuvės. Pažiūrėkite patys ir papildykite savo garderobą naujomis detalėmis.

Stilingi mados aksesuarai

 

Nedaug dalykų užbaigia aprangą taip, kaip tinkami aksesuarai. Skaros, kaklaskarės surištos ant galvos, rankinės ar ryškių spalvų papuošalai – rudens būtinybė. Ar manote, kad skrybėlė Jums netinka? Šį rudenį suteikite šansą beretei. Neprasilenksite su mada, jei užsidėsite ir kepurę su snapeliu, bet tik su gerai suderinta apranga.

Rankinė kaip rudens aksesuaras

Kvepalai ir makiažas užbaigia įvaizdį

 

Kvepalų pasirinkimas yra individualus reikalas. Tai priklauso nuo Jūsų pageidaujamo kvapo tipo, progos ir, galiausiai, nuo to, ar norite kvepalų, ar tualetinio vandens. Sezonas taip pat vaidina svarbų vaidmenį kvepalų pasirinkime. Rudenį rinkitės sunkesnius, pikantiškus ir jausmingus kvapus.

Ar esate nusižiūrėję naujus kvepalus? Pirkite internetu iš Notino elektroninės parduotuvės ir sutaupykite.

Makiažas užbaigia Jūsų išvaizdą. Ar susimąstėte, kaip galėtų atrodyti Jūsų rudeninis makiažas? Mūsų požiūriu, turite 2 variantus. Pirmasis – švelnus kasdienis makiažas, su kuriuo niekada nesuklysite. Antrasis – išraiškingesnis makiažas, kuris atspindės dabartinio sezono tendencijas. Abiejais atvejais naudokite aukštos kokybės kosmetiką iš patikrintų prekių ženklų.

Kvepalai rudeniui

Dar gražesnis gyvenimas

 

Ar turite namuose nereikalingų daiktų arba daiktų, kurie yra pasenę ar dėl naudojimo sugedę? Išmeskite juos ir pakeiskite naujais rudens namų valymo metu. Dabar pats tinkamiausias metas įsigyti gražesnių ir funkcionalesnių baldų už mažesnę kainą.

5 priežastys pradėti pirkti baldus internetu

__check

Darbo valandų nėra – apsipirkti galite bet kada ir tiek, kiek norite.

__check

Greitas kainų palyginimas – vietoj ilgų pasivaikščiojimų po parduotuves patogiai lyginate kainas elektroninių parduotuvių svetainėse neišeinant iš namų.

__check

Prekių prieinamumas – dažnai nutinka taip, kad paskutinės prekės yra prieinamos tik internetu, o kai kurias prekes rasite apskritai tik per elektroninę parduotuvę. Pirkdami internetu turėsite dar didesnę pasiūlą.

__check

Pristatymas – apsiperkant internetu galite be rūpesčių pasinaudoti pristatymu iki Jūsų durų.

__check

Klientų įvertinimai ir atsiliepimai – kitų pirkėjų paskelbti įvertinimai gali padėti apsispręsti.

Mergina sėdi ant naujų baldų

Banggood siūlo ilgalaikes kokybiškas prekes žemomis kainomis. Pasinaudokite puikiais pasiūlymais ir įsigykite viską gražesniems namams vienoje vietoje.

Ar norite tikrai gerai jaustis namuose? Padarykite savo namus jaukius su aksesuarais, kurie suteikia specifinę atmosferą. Rekomenduojame dekoruoti namus gėlėmis, paveikslais, šviestuvais, žvakėmis, pagalvėlėmis ar kilimais. Jei norite greitai ir lengvai atgaivinti kambario išvaizdą, naudokite įdomaus rašto tapetus.

Mūsų patarimas: nepirkite šlamšto vien dėl žemų kainų. Iš anksto paruoštas daiktų, kurių jums tikrai reikia, sąrašas apsaugos jus nuo skuboto apsipirkimo.

Jaukus namų dekoras

Sveikata rudenį

 

Daugeliui žmonių ruduo yra ypač jautrus ligų metas, kai šilti orai pereina į šaltį. Padidėjęs šviežių vaisių ir daržovių vartojimas, buvimas gryname ore ir mankšta, kokybiškas miegas arba imunitetą palaikančių vitaminų vartojimas gali padėti išlaikyti savo sveikatą.

Ar jus kankina sausa oda? Kokybiški Myprotein maisto papildai padės išspręsti šią problemą.

Moteris užsiima joga sveikatai

Pasinaudokite neprilygstamais Fashion weeks pasiūlymais ir įsigykite viską, ko reikia sau, šeimos nariams ar namams atnaujinti ir Jūsų ruduo bus dar gražesnis.

Mados tendencijos