Black Friday jau čia: atrinkome geriausių nuolaidų ir akcijų patarimus

Black Friday kuponai

Populiariausia apsipirkimo diena jau visai čia pat. Nuo lapkričio 24 d. mūsų svetainėje rasite daug nenugalimų pasiūlymų. Ką verta pirkti per Juodąjį Penktadienį?

Lapkritis tradiciškai asocijuojasi su apsipirkinėjimu, susijusiu su Juoduoju penktadieniu. Tai metas, kai viską, ko norite ar ko reikia, galite įsigyti išskirtinai žemomis kainomis. O kadangi šioje apsipirkimo šventėje dalyvauja vis daugiau elektroninių parduotuvių, turite galimybę įsigyti kur kas daugiau ir sutaupyti daugiau pinigų. Ir tai verta.

TOP pasiūlymus galite rasti tokiose kategorijose kaip elektronika ir buitinė technika, baldai ir būstas, mada ir avalynė ar grožis. Taigi, ar jau turite pirkinių sąrašą? Pats laikas apsipirkti.

Peržiūrėkite visus Black Friday ir Cyber ​​​​Monday pasiūlymus ir įsigykite prekių geriausiomis kainomis, kurias galime rasti.

Namų interjero detalėsAutorius: Darina Belonogova (Pexels)

 

Naudinga buitinė technika ir elektronika kiekvieniems namams

 

Buitinės technikos ar elektronikos pirkimas gali atimti nemažai pinigų iš šeimos biudžeto. Laimei, per Juodąjį penktadienį galite įsigyti stambios ir smulkios technikos prietaisų bei elektronikos su didelėmis nuolaidomis

Ar turite senesnį daiktą savo namuose, kurį norite pakeisti nauju, kol jis dar nesugedo Darykite tai dabar. O gal norite savo buitį papildyti, pavyzdžiui, oro valytuvu, kuriam iki šiol nebuvo vietos? Smulkios buitinės technikos kategorijoje Senukai elektroninėje parduotuvėje rasite didelį pasiūlymą patraukliomis kainomis. Pirkite, kol yra atsargų – šiuo metų laiku juos išparduoda ypač greitai.

 

Moteris naudoja lygintuvąAutorius: Darina Belonogova (Pexels)

 

Virtuvės prietaisai taip pat yra populiari apsipirkimo kategorija Black Friday metu. Tarp pirmųjų savo virtuvėje neturėtumėte praleisti ne tik daugiafunkcio puodo, mikserio, virtuvinio kombaino, bet ir vis populiarėjančios sriubos ar ryžių viryklės. Įsigykite daugiau virtuvės pagalbininkų ir pamatysite, kad su jais maisto gaminimas vyks greičiau, o maistas bus dar skanesnis.

Ar norite papildyti savo virtuvės įrangą nauja buitine technika? Išsirinkite kokybiškų produktų iš plataus Expondo elektroninės parduotuvės asortimento.

Šiomis dienomis verta pasidairyti ir į stambesnės buitinės technikos kainų etiketes. Jūs neperkate jų kiekvieną dieną. Nesvarbu, ar seniai norėjote indaplovės, kombinuoto šaldytuvo ar skalbimo mašinos kartu su džiovykle, dabar visa tai daug pigiau.

Naudokite specialius kuponus ir sutaupykite pirkdami. Ar visada norite sužinoti apie aktualius nuolaidų kuponus? Užsiregistruokite naujienoms.

 

 

 

Ar jums rūpi, kad namai visada būtų švarūs ir tvarkingi? Supaprastinkite namų priežiūrą naudodami elektrinį grindų ploviklį, langų ploviklį, plaktuvą ar galingą dulkių siurblį. Jų dėka valymas vyks greičiau ir turėsite daugiau laiko kitai veiklai.

 

Moteris naudoja dulkių siurblįAutorius: Liliana Drew (Pexels)

Ar jums reikia naujo dulkių siurblio? Rinkitės iš elektroninės parduotuvės Conrad pasiūlymų.

 

Iš elektronikos asortimento negalime pamiršti ir laisvalaikiui, ir darbui tinkančių gaminių. Jie yra tarp TOP kategorijų, kurios yra labai paklausios juodojo penktadienio metu. Vienas iš jų yra, pavyzdžiui, mobilusis telefonas. Ar galvojote pakeisti seną naujesniu modeliu? Nedvejokite, galite rinktis iš daugybės telefonų puikiomis kainomis. Pasinaudokite jais ir įsigykite naują telefoną sau arba dovanai artimiesiems po eglute.

 

Mergina naudojasi išmaniuoju telefonuAutorius: Polina Tankilevitch (Pexels)

 

Ar kasdien dirbate prie nešiojamojo kompiuterio? Tokiu atveju jums bene svarbiausia jo greitis, ilgas baterijos veikimo laikas ir įvairios funkcijos. Jei jūsų dabartinis kompiuteris neatitinka šių parametrų, laikas ieškoti naujo.

Kiekvieną moksleivį nudžiugins planšetė. Jis bus naudojamas ne tik mokymuisi, bet ir pasilinksminimui po mokymosi. Jis tiesiog nešiojamas ten, kur reikia, o mokytis bus šiek tiek maloniau nei sėdėti prie stalo prie klasikinio kompiuterio.

Kokią programą reikėtų sugalvoti rudens dienoms, praleidžiamoms namuose? Vienas iš variantų – žiūrėti filmus su šeima. Sukurkite dar geresnę kino patirtį visiems šeimos nariams naudodami aukštos kokybės ir šiuolaikišką televizorių. Tačiau nesijaudinkite, pirkdami jį neišleisite daug pinigų dėl Black Friday pasiūlymų.

 

Pora namuose žiūri televizoriųAutorius: Tima Miroshnichenko (Pexels)

Jei norite tikrai gero nešiojamojo kompiuterio, Samsung elektroninėje parduotuvėje jiems yra pigių pasiūlymų. Pasirinkite savo naują kompiuterį šiandien.

Gražesni namai su naujais baldais

 

Kiekvienuose namuose laikas nuo laiko reikia pokyčių. Kažkas sugenda ir nebeatitinka savo tikslo arba yra sena ir nebegražu. Pasinaudokite puikiomis kainomis ir atnaujinkite savo namus. 

Svarbiausias kambarys namuose neabejotinai yra svetainė. Ten susitinka visa šeima ir praleidžia didžiąją laiko dalį. Todėl jis turėtų būti jaukus, gražiai įrengtas ir, svarbiausia, turėtų pakankamai sėdimų vietų. Kokios būklės jūsų sofa, gal ją reikia keisti? Jei ji mažesnė, bet nenorite pirkti naujos, turime jums sprendimą. Užbaikite ją patogiais foteliais iš abiejų pusių. Esame tikri, kad jie taps jūsų mėgstamiausiu baldu.

Valgomasis taip pat yra svarbi vieta šeimos susibūrimams. Funkcionalus ir gražus valgomojo stalas su kėdėmis pabrėžia atmosferą ir didina mėgavimąsi maistu. Pagalvokite apie tai kitą kartą pirkdami baldus ir užtikrinkite pakankamą komfortą visiems šeimos nariams.

Lovos ir čiužinių pasirinkimas yra ne mažiau svarbus ir atsakingas. Miegas yra susijęs su mūsų produktyvumo lygiu, nuotaika, emocijomis ir, žinoma, sveikata. Topshop elektroninė parduotuvė Jums siūlo didelį kokybiškų čiužinių pasirinkimą.

Nepamirškite dalykų, kurie daro gyvenimą jaukesnį. Turime omenyje dekoracijas, namų aksesuarus ar apšvietimą. Šių kategorijų gaminius taip pat galite įsigyti elektroninėse parduotuvėse pigiau nei bet kada anksčiau.

 

Interjero dekorasAutorius: Mikhail Nilov (Pexels)

Užtenka vos kelių dekoracijų, kad namams suteiktų naujos ir gražesnės išvaizdos. Norėdami juos nusipirkti, galite naudoti mūsų svetainėje esančius nuolaidų kuponus. Pavyzdžiui, šie tikrai verti dėmesio:

Nauja spinta už dalį pradinės kainos

 

Drabužių pirkimas vaikams yra savotiškai privalomas. Arba jie išauga iš drabužių, arba juos sugadina. Tačiau apskritai drabužių ir batų pirkimas yra populiari veikla. Papildyti savo garderobą naujomis detalėmis yra malonu, ar ne?

Jei norite maksimaliai išnaudoti Juodąjį penktadienį, rekomenduojame sutelkti dėmesį į gaminius, kurie paprastai yra žymiai brangesni. Tai gali būti, pavyzdžiui, striukės, paltai, rankinės ar firminiai daiktai, į kuriuos jau seniai žiūrite. Trumpai tariant, dabar turite galimybę įsigyti aukščiausios kokybės prekių už nedidelę pradinės kainos dalį.

 

Keičiantis orams ir artėjant žiemai, pagalvokite apie šiltesnių batų įsigijimą, kurie apsaugos jus nuo šalčio. Planuojate žiemos slidinėjimo kelionę? Pirkite sniego batus dabar. Nebus klaida, jei į pirkinių krepšelį įtrauksite porą teniso batelių, basučių ar šlepečių. Jų taip pat galima rasti juodojo penktadienio pasiūlymuose. Pridėti naujos poros batų į savo batų spintą niekada nėra bloga idėja.

 

Mergina su rudeniška apranga ir bataisAutorius: Vlada Karpovich (Pexels)

Įsigykite kokybiškų moteriškų, vyriškų ir vaikiškų batų modelius Eavalynė elektroninėje parduotuvėje. Jūsų laukia puikios kainos ir aukščiausios kokybės kokybė. Tikrai liksite patenkinti.

Grožis ir sveikata nėra išimtis

 

Šiose prekių kategorijose Jūsų laukia puikūs pasiūlymai, skirti ne tik moterims, bet ir vyrams. Ar turite mėgstamiausių grožio produktų? Apsirūpinkite jų atsargomis. Tuo pačiu metu ieškokite ir naujų produktų. Šiomis dienomis jų pirkimas apsimoka labiau nei bet kuriuo kitu metu.

 

Odos priežiūra svarbi ištisus metus, o dar labiau – šaltaisiais mėnesiais. Drėkinamieji produktai, kurių sudėtyje yra taukmedžio sviesto arba alavijo, padės išsausėjusiai odai. Sausus plaukus tepkite naminėmis plaukų kaukėmis, jos efektyviai juos drėkina.

Nepamirškite, kad išorinis grožis yra susijęs ir su vidine sveikata. Geriausiai savo imunitetą sustiprinsite reguliariai vartodami maisto papildus iš Myprotein.

 

Mergina darosi makiažąAutorius: Karolina Grabowska (Pexels)

 

Ar jau žinote, ką pirksite per Black Friday? Tikime, kad šiek tiek padėjome jums apsispręsti ir pasirinkti. Pasinaudokite geriausiomis metų kainomis ir į pirkinių krepšelį įdėkite viską, ko norite ir ko reikia sau ir savo buičiai. Mūsų patarimas – išnaudokite šią apsipirkimo šventę kalėdinėms dovanoms pirkti. Galų gale, kodėl gi ne sutaupius, kai tai įmanoma?

 

Black Friday