Kaip išsirinkti kokybiškus makiažo šepetėlius už puikią kainą?

Mergina darosi makiažą

Turėjote ne kartą girdėti, kad makiažo šepetėliai taip pat turi įtakos tam, kaip atrodo makiažas. Sužinokite, kurie šepetėliai turėtų būti Jūsų kosmetinėje ir kur jų įsigyti.

Kai kurios moterys nori makiažą tepti vienu universaliu šepetėliu. Kitos turi atskirą šepetėlį kiekvienam produktui. O kaip darote Jūs? Šie 6 šepetėliai yra būtini norint pasiekti tobulą kasdienį makiažą.

Aplankykite Notino elektroninę parduotuvę ir įsigykite geriausius makiažo šepetėlius puikiomis kainomis.

Makiažo šepetėlių rinkinys

Šepetėlis makiažo pagrindui

 

Bet kokio makiažo pradžia yra pagrindo užtepimas. Būtent jis užtikrins ilgalaikę makiažo išvaizdą. Tinka plokščias šepetėlis apvaliu galu. Juo kruopščiai paskirstysite ploną pagrindo sluoksnį per visą veidą.

Makiažo priemonės

Šepetėlis maskavimui

 

Korektorius yra populiarus kosmetikos gaminys, skirtas padengti odos trūkumus ar tamsius paakius. Tobulai užtepti galite siauru šepetėliu suapvalinta galu. Toks šepetėlis padės produktą tolygiai ištepti visose reikiamose vietose.

Ar Jums sunku užmaskuoti tamsius paakius? Užtepkite maskavimo priemonę nuo vidinio kampo iki išorinio kampo. Kad gaminys laikytųsi ilgiau, švelniai įspauskite produktą į odą šepetėliu.

Ieškote tobulos dovanos paauglei? Makiažo šepetėlių rinkinys jai tikrai patiks. Įsigykite rinkinį puikia kaina Lookfantastic elektroninėje parduotuvėje.

Šepetėlis pudrai

 

Nesvarbu, ar naudojate kompaktinę, ar birią pudrą, naudokite didelį suapvalintą šepetėlį. Su juo švelniais sukamaisiais judesiais užtepsite pudrą ant odos. T-zoną, kaktą, nosį ir smakrą galite tepti ir pakartotinai, kad efektas laikytųsi ilgiau.

Prieš tepdami produktą ant odos, švelniai patapšnokite šepetėlį į pudros indelį, kad pašalintumėte perteklių.

Moteris laiko šepetėlį ir pudrą

Kontūravimo šepetėlis

 

Būkite atsargūs tepdami švytėjimo suteikiančias priemones, skaistalus ar bendrai kontūravimo priemones. Jei užtepsite jas ant didesnės veido dalies ar didesnį kiekį, galite sukurti spalvotą ir negražų efektą, todėl šias pigmentuotas priemones naudokite nepadauginant.

Jums reikia šepetėlio, specialiai sukurto šiems makiažo gaminiams tepti. Įsigykite vėduoklinį šepetėlį, su kuriuo tepti bus lengva ir tikslu.

Akių šešėlių šepetėlis

 

Gražų ir tikslų akių šešėlių įvaizdį galite pasiekti su nedideliu apvaliu, akių šešėliams skirtu šepetėliu. Tinka tiek kreminiams, tiek biriems šešėliams tepti.

Dažydami akis nepamirškite ir antakių. Jie užbaigia ne tik akių, bet ir viso veido išvaizdą.

Mergina darosi makiažą

Makiažo šepetėlių priežiūra

 

Savaime suprantama, kad dalis produkto liks ant šepetėlių juos naudojant. Likęs kiekis idealiai tinka mikroorganizmų dauginimuisi, kurie vėliau gali sudirginti Jūsų odą. Taip pat perteklinio produkto pilni šepetėliai neleis gerai užtepti priemonės kito makiažo metu.

Reguliariai valykite šepetėlius po tekančiu vandeniu. Skalaukite juos, kol vanduo taps skaidrus. Priklausomai nuo naudojimo reguliarumo, procedūrą kartokite bent kartą per savaitę. Reguliariai rūpindamiesi savo makiažo šepetėliais taip pat prisidėsite prie ilgesnio jų galiojimo.

O kaip atrodo Jūsų makiažo šepetėliai, ar nereikia jų valyti? Galbūt laikas įsigyti naujų ir kokybiškesnių. Pamatysite, kad su jais pakelsite savo makiažą aukštesnį lygį ir pasieksite nepriekaištingos išvaizdos rezultatą.