Išpardavimai tęsiasi: nepraleiskite nuolaidų iki 60 %

Naujametiniai išpardavimai iki - 60%

Ar po eglute radote viską, ko norėjote? O gal norite nupirkti dar ką nors savo artimiesiems? Pasinaudokite naujametiniais išpardavimais ir palepinkite save bei savo piniginę.

Nuo gruodžio 27 iki sausio 14 dienos galite patys įsitikinti, kad net ir turėdami nedaug pinigų galite nusipirkti tikrai daug. Naujųjų metų išpardavimai yra kasmetinis to įrodymas. Pasinaudokite išpardavimais iki 60% ir gaukite viską, ko norite ar ko reikia.

Ko galite tikėtis Naujųjų Metų išpardavimuose? Nepraleiskite tokių kategorijų kaip mada, sporto prekės, mobilieji telefonai ir planšetiniai kompiuteriai, elektros įranga, baldai ir būstas, tekstilė, kelionės ir sveikatingumas. Kiekviename iš jų rasite TOP pasiūlymus, kurių dėka sutaupysite laiko ir pinigų.

Visus pasiūlymus rasite pasirinkę išpardavimo kategoriją. Sužinokite, ką mes jums paruošėme.

Moteris džiaugiasi pirkiniaisAutorius: Antoni Shkraba (Pexels)

 

Pasinaudokite išpardavimais ir įsigykite sezoninius drabužius

 

Tikriausiai po eglute radote bent vieną daiktą iš drabužių kategorijos. Tai viena dažniausių prekių renkantis Kalėdines dovanas. Ką manote apie galimybę savo garderobą papildyti naujais drabužiais? Šiltų drabužių žiemos sezonui niekada neužtenka. Ypač, kai vyksta tokie išpardavimai.

Kokius elementus būtina turėti žiemos garderobe? Jei priklausote moterims, kurios mėgsta elegantišką stilių, turėtumėte turėti juodą ilgą paltą. Su juo net paprastą aprangą galite paversti įspūdinga. Tačiau nebūtina prisirišti prie juodos spalvos, moteriški žieminiai paltai yra įvairių spalvų ir kirpimų. Šilta striukė pravers žiemos pasivaikščiojimams, slidinėjimui ar kitai veiklai. Galite jas rasti elektroninės parduotuvės išpardavimuose puikiomis kainomis.

Žiemos metu garderobe megztinių ir mezginių per daug nebūna. Dėl įvairių dėvėjimo galimybių su jais galite sukurti keletą šiltų ir stilingų drabužių. Be to, galite juos išnešti pavasarį ir rudenį. Nepamirškite apžiūrėti žiemos išpardavimo kolekcijų vyrams ir vaikams. Ten taip pat rasite fantastiškų pasiūlymų, kurie patiks ir gavėjui, ir jūsų biudžetui.

 

Pora čiuožinėja ant ledo su pačiūžomisAutorius: Pavel Danilyuk (Pexels)

 

Pradėkite sportuoti mūsų kuponų dėka

 

Ar ir jūs taip pat iš tų žmonių, kurie įsipareigoja kitais metais pradėti sportuoti? Jei dabar įsigysite reikiamą sporto įrangą, sutaupysite pinigų, o ryžtas startuoti bus dar didesnis.

Pradžia būna pati sunkiausia, todėl svarbu tai daryti palaipsniui. Didelis fizinis nuovargis gali jus atbaidyti iš pat pradžių. Kelyje į sveikesnį gyvenimo būdą pradėkite nuo, pavyzdžiui, sveikesnės mitybos, dažnesnių pasivaikščiojimų ar paprastų namų pratimų.

Kokybiški ir funkcionalūs drabužiai taip pat palaikys jūsų motyvaciją daugiau judėti. MyProtein elektroninė parduotuvė Jums paruošė ypač prieinamų kainų pasiūlymus.

Vyras su snieglenteAutorius: Yan Krukau (Pexels)

 

Pravartu vaikus nuo mažens vesti sportuoti. Kaip tai padaryti? Mūsų patarimas – bent kartą per mėnesį, nepriklausomai nuo sezono, organizuoti bendrą fizinę veiklą. Vasarą galite lengvai leistis į žygius pėsčiomis, o žiemą - slidinėti. Ne tik sustiprinsite santykius šeimoje, bet ir ką nors nuveiksite dėl savo ir visos šeimos sveikatos.

Šeima važinėjasi rogutėmisAutorius: Yan Krukau (Pexels)

 

Rinkitės elektroniką visai šeimai su maloniomis nuolaidomis

 

Ar norėjote po eglute rasti naują virtuvinį kombainą ar kavos virimo aparatą? Jei jų negavote, įsigykite patys. Esant mažoms kainoms dėl dabartinių nuolaidų, tai tikrai verta. Pardavėjai nori išparduoti atsargas, kad atsirastų vietos naujoms prekėms. Tai galimybė įsigyti geriausių produktų žemomis kainomis. Bet paskubėkite, elektronika visada populiariausia.

Ar Jums patinka gaminti? Jūsų virtuvėje tiks duonkepė arba trintuvas. Nepasigailėsite investavę į vaisių džiovyklę, naują skrudintuvą ar sulčiaspaudę. Elektrinės pjaustyklės ir peiliai ar kita buitinė technika jums palengvins maisto ruošimą. Iš kūno priežiūros elektronikos verta įsigyti plaukų lygintuvą, džiovintuvą ar epiliatorių.

Nepamirškite ir kitų šeimos narių. Išpardavimuose rasite ką nors naudingo kiekvienam. Vyrai bus patenkinti griliu, barzdos skutimo mašinėle, automobilio elektronika ar namų garso sistema.

O kokie produktai pravers visai šeimai? Iš daugelio pasirinkimų, mūsų patarimas yra robotas dulkių siurblys, skirtas greičiau ir lengviau valyti arba elektriniai dantų šepetėliai. laisvalaikio technikos asortimento pažvelkite į televizorių su didesne įstrižaine arba ausines. O iš buitinių prekių kategorijos verta įsigyti šaldytuvą, kombinuotą skalbimo mašiną su džiovykle ar indaplovę.

 

Buitinė technika namamsAutorius: PlanetCare (Unsplash)

Ar norite įsigyti elektronikos už dalį pradinių kainų? Pasirinkite Samsung elektroninę parduotuvę ir išsirinkite tai, ko jums reikia.

Ar jums reikia naujesnio mobiliojo telefono? Šias skirtingų ženklų prekes taip pat galite rasti dabartiniuose išpardavimuose. Tačiau paskubėkite, ši elektronika labai greitai išparduodama. Ir planšetiniai kompiuteriai ir nešiojamieji kompiuteriai yra panašiai įperkami. Galingesnį modelį darbui ar mokslams tikrai įvertins studentai ir suaugusieji.

 

Šių pasiūlymų dėka pigiau galite įsigyti įvairiausių prekių iš elektronikos ir buitinės technikos asortimento.

 

Išnaudokite visas mūsų nuolaidų portalo galimybes ir paverskite savo gyvenamąją erdvę namais

 

Namo renovacija dažniausiai reikalauja finansinių pastangų. Tačiau išpardavimų metu viskas yra visiškai priešingai. Dabar turite unikalią galimybę įsigyti įvairių baldų, namų dekoracijų ir aksesuarų tikrai žemomis kainomis.

Norite pakeisti sofą naujesne ir didesne, pridėti fotelius ir stilingą kavos staliuką? Spustelėkite baldų skiltį ir rinkitės iš plataus pasirinkimo. Tinkamas apšvietimas taip pat turi įtakos geram būsto įspūdžiui. Nebijokite jį derinti kambariuose, kad jis būtų estetiškas ir funkcionalus.

Galiausiai nepamirškite įvairių namų aksesuarų, pavyzdžiui, dekoracijų, paveikslų, veidrodžių ar namų tekstilės, su kuriais kiekvieną gyvenamąją erdvę galėsite padaryti jaukesnę. O dėl žemų kainų už mažiau pinigų galite nusipirkti dar daugiau.

 

Namų interjerasAutorius: RDNE Stock project (Pexels)

Akcijos metu taip pat galite įsigyti ir potyrius

 

Ar jums reikia gerai pailsėti prieš grįžtant į darbą? Jums pasisekė, nes ir kelionių kategorijoje jūsų laukia pasiūlymai su nuolaida. Pasinaudokite jais ir įsigykite, pavyzdžiui, lėktuvo bilietus į savo svajonių šalį, užsisakykite sveikatingumo viešnagę tobulam poilsiui ar žiemos slidinėjimui. Nuo jūsų priklauso, kur ir su kuo eisite, ar dalį to paaukosite.

O gal trokštate naujų potyrių? Tokiu atveju jums tiks šuolis parašiutu arba pažintinis skrydis lėktuvu. Galite patobulinti savo kulinarinius įgūdžius maisto gaminimo kursuose, o detalumo ir estetikos pojūtį – tapybos kursuose. Tačiau paskubėkite, kainos su nuolaida galios ne amžinai. Šiandien rinkitės atostogas pagal savo skonį.

Draugai keliaujaAutor: Felix Rostig (Unsplash)

 

Ar nespėjote iki Kalėdų nusipirkti visko, ko norėjote? Per Naujųjų metų išpardavimus turite antrą galimybę pigiai apsipirkti. Pasinaudokite juo, pradžiuginkite save ir nustebinkite savo artimuosius maloniomis dovanomis.

 

Naujametiniai išpardavimai