Daugiafunkcinio virtuvinio kombaino jums tikrai reikia: išsirinkite jį iš mūsų pasiūlymų

Moteris naudojasi virtuviniu kombainu

Ar dažnai ir mėgstate gaminti įvairius patiekalus? Įsigykite daugiafunkcį virtuvinį kombainą, savo naują visavertį pagalbininką. Patarsime, kaip jį išsirinkti ir kur apsipirkti.

Kiekvienas, kuris reguliariai gamina maistą, žino, kad kartais tai gali būti tikrai nuobodu. Mes turime jums patarimą, kaip galite ne tik sutrumpinti laiką, praleistą virtuvėje, bet ir palengvinti maisto ruošimą. Tarp daugybės naudingų virtuvės pagalbininkų norime atkreipti jūsų dėmesį į daugiafunkcį virtuvinį kombainą. Dėl savo įvairių funkcijų jis padės jums paruošti dalį patiekalo ar net pagaminti visą patiekalą. O sutaupytas pastangas ir energiją galite skirti savo šeimai.

Net smulkūs virtuvės prietaisai kažką kainuoja. Na, dėl didelių nuolaidų mūsų svetainėje sutaupysite pinigų juos pirkdami. Kurių pasigendate virtuvėje?

Virtuvės prietaisai puošia namusAutorius: Kübra Yıldız (Pexels)

 

Kodėl verta pirkti daugiafunkcį virtuvinį kombainą?

 

Smulkios virtuvės technikos pasiūloje rasite daugybę virtuvinių kombainų modelių. Galite rinktis iš virtuvinių kombainų, pirmiausia orientuotų į konkrečią veiklą (pvz., maisto kombainą minkymui ir plakimui, virtuvinį kombainą mėsai malti), o vėliau – daugiafunkcinius virtuvinius kombainus. Jie atlieka daug įvairių funkcijų, o pagrindinės yra minkymas, maišymas, plakimas, tarkavimas ir pjaustymas. Jas dažniausiai naudosite ruošdami maistą.

Bet tuo viskas nesibaigia. Su tinkamu priedu daugiafunkcis virtuvės kombainas taip pat gali susidoroti su mėsos malimu, šviežių vaisių sulčių ar mišrių gėrimų ruošimu ir net naminių miltų gamyba. Ledų priedas leidžia greitai ir kokybiškai paruošti naminius ledus ar jogurtą. Virtuvinis kombainas su svarstyklėmis yra savaime suprantamas dalykas, kaip ir galimybė įsigyti daug naudingų priedų.

Kokius papildomus priedus naudotumėte jūs? Prieš pirkdami pasidomėkite, ar galima juos papildomai įsigyti prie norimo prietaiso. Pavyzdžiui, makaronų gaminimo priedas yra labai populiarus. Virtuviniu kombainu nesunkiai pasigaminsite tešlą ir su tinkamu priedu paversite skaniais naminiais makaronais, lazanija ar spagečiais. Tikrai naudosite vaisių ir daržovių presą bei saldainių gaminimo aparatą.

 

Moteris naudoja virtuvinį kombainąAutor: SHVETS production (Pexels)

 

Kiek mokėtumėte už daugiafunkcį virtuvinį kombainą ir kokios jam taikomos nuolaidos?

 

Vidutiniškai jo kaina svyruoja nuo maždaug 500 iki 900 eurų. Ar manote, kad jo kaina yra per didelė? Nepamirškite, kad jį įsigiję gausite daugybę skirtingų funkcijų viename virtuvės prietaise. O įsigiję priedus galėsite pakeisti kitus virtuvės prietaisus, kurie orientuoti tik į tam tikras funkcijas.

Be to, jis turi ilgą tarnavimo laiką, kelerių metų garantiją ir yra įvairių dizainų, kurių daugelis puikiai tiks jūsų virtuvėje. Ar savo vietovėje turite aistringą virėją? Daugiafunkcis robotas – puiki dovana, kurią įvertins ir patyręs kulinaras, ir pradedantysis.

 

Kaip išsirinkti virtuvės kombainą?

 

Perkant, be pačių funkcijų, svarbūs ir tokie parametrai kaip galia, triukšmas, svoris, medžiaga, maitinimo kabelio ilgis ar konteinerio tūris. Pakalbėkime apie juos plačiau.

Galia

 

Didesnė galia reiškia geresnį našumą, taigi ir daugiafunkcio virtuvinio kombaino darbą. Aukštos kokybės virtuvinio kombaino, galinčio lengvai susidoroti su daugeliu užduočių, įvesties galia yra maždaug 1000 W ir daugiau. Tai padės jums paruošti bet kokį patiekalą ir pateisins jūsų lūkesčius. Tokio našumo robotų už sąžiningą kainą ir platų asortimentą rasite Expondo elektroninėje parduotuvėje.

Apie 1500 W galios robotai laikomi prietaisais, kurie nenuvils net profesionalių virėjų. Jie taip pat gerai naudojami didelėse šeimose, kur dažnai gamina ir kepa.

Žinoma, didesnis galios naudojimas taip pat yra susijęs su dideliu energijos suvartojimu. Tačiau normaliai naudojant prietaisą sunaudotos energijos vertė yra nereikšminga.

Triukšmas

 

Daugiafunkcio virtuvinio kombaino triukšmo lygis priklauso nuo konkretaus modelio ir naudojamos funkcijos. Didesnis triukšmas taip pat siejamas su didesniais apsisukimais.

Svoris

 

Daugiafunkcinių virtuvinių kombainų svoris dažniausiai svyruoja nuo 7 iki 19 kg, priklausomai nuo konkretaus modelio. Klausimas, kur dėti robotą, taip pat susijęs su svoriu. Nuolat pernešti robotą iš spintelės ant virtuvės stalviršio gali būti nepatogu. Patogesniam naudojimui bus geriau, jei virtuvėje rasite jam nuolatinę vietą.

 

Medžiaga

 

Įperkamiausi virtuvės kombainai gaminami iš plastiko. Plastiko ir metalo derinys turi modelius, kuriuos galima priskirti vidutinei kainų kategorijai. Ir galiausiai tai brangesni visiškai metaliniai virtuvės kombainai. Tikimasi, kad jie turės ilgiausią tarnavimo laiką, mažą nusidėvėjimą ir geresnį stabilumą naudojimo metu.

 

Maitinimo laido ilgis

 

Ar šis parametras jums atrodo nesvarbus? Įsivaizduokite situaciją, kai perkate daugiafunkcį virtuvinį kombainą ir dėl trumpo laido negalite jo pastatyti ten, kur norėjote, nes lizdas nėra pakankamai arti. Pagalvokite, kur norite pastatyti robotą ir išmatuokite, kiek ilgio kabelio pakaks.

Konteinerio tūris

 

Apskritai, kuo didesnis konteineris, tuo jis praktiškesnis, nes vienu metu galite paruošti daugiau medžiagos. Galima rinktis maždaug nuo 0,3 iki 7 l talpos.

Saugos funkcijos

 

Pirkdami atkreipkite dėmesį į šį parametrą. Kai kurie robotai įsijungia tik paspaudę du mygtukus vienu metu arba, pavyzdžiui, turi užraktą nuo vaikų. Taip pat naudinga apsauga nuo variklio perkaitimo.

 

Virtuvinis kombainasAutor: David Yohanes (Pexels)

Priežiūra

 

Kaip ir visi virtuvės prietaisai, robotas po naudojimo turi būti kruopščiai išvalytas ir išplautas. Kai kurias roboto dalis taip pat galima plauti indaplovėje. Prieš padėdami, įsitikinkite, kad visi komponentai yra sausi.

 

Vis dar dvejojate, ar verta investuoti į daugiafunkcį virtuvinį kombainą? Jei suteiksite galimybę, esame tikri, kad jis taps jūsų mėgstamiausiu virtuvės prietaisu jau po pirmo naudojimo.