Tarptautinė vaikų diena ir dovanų idėjos visiems vaikams

Vaikų gynimo diena

Artėja visų Vaikų diena ir tai reiškia, kad laikas įsigyti dovanų. Pritrūksta idėjų? Mūsų svetainėje rasite daug specialių pasiūlymų. Mes jums papasakosime apie geriausius.

Tik tėvai žino, kaip sunku auginti ir prižiūrėti vaikus. Nuo mažens jie skiria visą dėmesį ir moko juos naujų dalykų, kad išaugtų padorūs ir geri žmonės. Tačiau tėvystė apima ir daug gražių akimirkų, pavyzdžiui, tą dieną, kai vaikas pradės vaikščioti ar kalbėti, tėvai tikrai prisimins. Taip pat dėl ​​to galime teigti, kad būti tėvais yra atsakingiausia ir kartu gražiausia užduotis pasaulyje. Na, o kada dar švęsti tai, kad turite vaikų, ir parodyti jiems savo meilę dar labiau nei Tarptautinę Vaikų gynimo dieną? 

Galite įsigyti TOP dovanų savo vaikams tokiose kategorijose kaip žaislai, vaikiška mada, vaikiškos prekės kūdikiams, vaikų kambario baldai, elektroniniai žaidimai ir pultai, sporto įranga, kelionės ir draudimas. Pakalbėkime apie tai, kuriuos iš jų verta įsigyti tiek jaunam, tiek vyresniam.


„Mes niekada nežinome, kas yra tėvų meilė, kol patys netampame tėvais“.
—  Henry Ward Beecher

Norite sužinoti, iš kokių Vaikų dienos pasiūlymų galite rinktis? Spustelėkite žemiau esančią nuorodą ir visas jas rasite vienoje vietoje.

 

Žaislai patiems mažiausiems šeimos nariams

 

 

Kelių mėnesių vaikai dar nesugeba suvokti žaislų taip, kaip vyresni broliai ir seserys, tačiau galite duoti jiems žaislų, kurie padės jiems vystytis. Geras pavyzdys – motoriką lavinantys žaislai, galvosūkiai ar kiti lavinantys žaislai. Taip pat populiarūs mediniai ar tekstiliniai žaislai. Papildykite žaidimų kolekciją specialiai kūdikiams skirtomis knygelėmis, pavyzdžiui, išlankstomomis knygelėmis.

Vaikai nuo 1 iki 2 metų yra pasirengę suvokti daugiau dirgiklių smegenims, pojūčiams ir vaizduotei lavinti. Tikslinga jiems įsigyti tampomų žaislų, įvairių statybinių kaladėlių ar dėlionių su didelėmis dalimis. Trejų metų vaikui bus įdomūs lavinamieji žaislai, pavyzdžiui, gyvūnų dėlionės ar spalvų ir raštų rūšiavimas. Ir atėjo laikas pirmajam balansiniam dviratukui.

4 ir 5 metų vaikams pats tinkamiausias metas įsigyti loginius ir vaizduotės žaidimus. Populiarūs yra galvosūkiai, balanso žaidimai ir įvairūs konstruktoriai. Šio amžiaus vaikams taip pat patiks mediniai muzikos instrumentai, įrankių komplektai, vaikiška virtuvėlė.

Šešiamečiai pradeda lankyti mokyklą, o tai reiškia, kad statybinės kaladėlės, dėlionės ir žaislai, skirti mokytis raidžių ir skaičių, bus praktiškas pirkinys. Vėlgi, nepamirškite knygų, su kuriomis jie ne tik mokysis skaityti, bet ir praplės savo žodyną. Laukiamos knygos su patraukliais paveikslėliais, papildomos knygos ar darbo knygelės.

Net 7, 8 ir 9 metų vaikai nevengia žaisti su žaislais. Tačiau tokio amžiaus jie tiksliai pasakys, ko nori. Jei norite juos nustebinti, įsigykite medinę dėlionę ar galvosūkį.

 

Švelniausia priežiūra kūdikiams

 

Ruošiatės mamos ir auklėjimo vaidmeniui ar norite padovanoti praktišką dovaną draugams su mažu kūdikiu? Sutelkite dėmesį į produktų skyrių, specialiai sukurtą naujagimių ir mažų vaikų priežiūrai ir poreikiams.

Reikalinga įranga – buteliukai, čiulptukai, sauskelnės, aliejai ir kiti kosmetikos gaminiai, buteliukų šildytuvai, autokėdutė ir vaikiška lovelė su čiužiniu. Šeimoje, kurioje auga kiek vyresni vaikai, kiekviena mama įvertins saugos priemones, pavyzdžiui, nuo orkaitės, šaldytuvo ar baldų neatidarymo. Pravers ir užtvara prieš laiptinę ar tvorelė.

Pilną įrangą mamai ir vaikui rasite Bumprider elektroninėje parduotuvėje. Kūdikio atėjimui pasiruoškite iš anksto ir gaukite viską, ko jums reikia.

Drabužiai mažiems ir dideliems

 

Pirkti daug brangių drabužių mažiems vaikams nėra gera idėja finansiniu požiūriu. Kūdikiai auga išties greitai ir, kol to nepastebi, nauji drabužių komplektai jiems bus per maži. Taip pat tiesa, kad jie kartais gali labai greitai sugadinti drabužius. Todėl pateiksime patarimų, kuriose elektroninėse parduotuvėse neišleisite daug pinigų vaikiškiems drabužiams ir tuo pačiu suteiksite vaikams reikiamą komfortą.

Mažiesiems rekomenduojame įsigyti prekių iš jų vaikiškos nuosavos prekės kolekcijos Carters elektroninėje parduotuvėje. Ji pasižymi aukšta darbų kokybe ir labai priimtinomis kainomis. Bodžius, pižamas, sportines kelnes, marškinėlius ir žieminius drabužius galite įsigyti vienu metu ir patogiai iš namų.

Nupirkti drabužius kelerių metų vaikams yra kiek sunkiau, nes jie turi mėgstamus pasakų personažus, renkasi tam tikras spalvas ir pamažu pradeda sekti tendencijas. Na, o mes įsitikinę, kad jų skonį sutiksite užsisakę drabužius iš Sinsay elektroninės parduotuvės. Parduotuvė nuolat keičia savo pasiūlą ir papildo stilingais drabužiais mažyliams ir paaugliams.

Mūsų patarimas: vietoje drabužių paaugliams dovanokite dovanų kuponą. Parodysite jiems, kad visiškai pasitikite jų pasirinkimu.

Ar jau pirkote iš Factcool elektroninės parduotuvės? Pats pavadinimas sako, kad prekiaujama madingais drabužiais. Be vaikiškų prekių rasite ir šiuolaikiškų gaminių damoms ir džentelmenams, tad tikrai rasite kuo galima papildyti visos šeimos garderobą.
 

Norite sužinoti apie kitus pasiūlymus? Sekite mūsų svetainę, kad visada pirmieji sužinotumėte apie geriausius pasiūlymus.

Viskas naujam vaikų kambariui

 

Natūralu, kad vaikų kambarys keičiasi su vaikų amžiumi. Didžiausias pokytis įvyksta, kai vaikas pradeda eiti į pirmą klasę ir turi atsisakyti visą dieną trunkančių žaidimų. Juos keičia mokymasis ir vaikų kambarį reikia pritaikyti prie besikeičiančių vaiko poreikių.

Atsisakyti visų žaislų vaikui gali būti tikrai sunku. Todėl kartu su būsimu moksleiviu sumažinkite jų iki reikiamo skaičiaus ir rezervuokite jiems fiksuotą vietą kambaryje. Tada paskirkite vietą pakankamai erdviam stalui su kėde ir sukurkite malonų moksleivio kampelį moksleiviui. Jį galite papildyti praktiška skelbimų lenta ar lenta.

Komodą papildykite pilno dydžio drabužių spinta, vaikišką lovą pakeiskite klasikine, o kilimą pakeiskite naujesniu neutralios spalvos kilimu. Viso vaikų kambario pertvarkos akcentas bus tapetų su vaikiškais raštais nuėmimas ir sienų dažymas pagal vaiko pageidaujamą spalvą. Juk vaikas kambaryje turi jaustis geriausiai.

Ar turite namuose vyresnio amžiaus moksleivį? Galbūt jam patiktų didesnė knygų ir drabužių spinta, ergonomiška kėdė ar patogesnis čiužinys. Ir jūs galite būti tikri, kad nė vienas studentas ar paauglys neatsisakys patogaus ir praktiško aksesuaro sėdmaišio pavidalu.

Nežinote, kaip pertvarkyti vaiko kambarį? Tiesiogiai paklauskite vaiko, kaip jis tai įsivaizduoja, ir kartu kibkite į darbą. Juk naujai suremontuotas kambarys gali būti itin graži ir praktiška dovana Tarptautinės Vaikų dienos proga.

Nesvarbu, ar norite įrengti vaiko ar mokinio kambarį, geriausius pasiūlymus rasite mūsų svetainėje. Spustelėkite žemiau esančią nuorodą ir pasirinkite.

Elektronika mokyklai ir pramogoms

 

Laisvas laikas labai svarbus, kad vaikai galėtų atsipalaiduoti ir pasikrauti energijos po studijų ar kitų pareigų. Žinoma, veiklos pobūdis turėtų būti įvairus. Tikriausiai sutinkate, kad kompiuteriniai žaidimai yra vienas mėgstamiausių vaikų laisvalaikio užsiėmimų.

Ar norite suteikti savo vaikams dar geresnę žaidimų patirtį? Vaikų dieną padovanokite žaidimų konsolę iš Eneba elektroninės parduotuvės. Jų džiaugsmas bus neapsakomas, panašiai kaip dovanojant mobilųjį telefoną, naujas belaides ausines ar fotoaparatą.

Dar yra kita elektros gaminių kategorija, kuri yra naudinga studentams, ypač studijuojant. Turime omenyje, pavyzdžiui, nešiojamąjį kompiuterį ar planšetinį kompiuterį, kurie yra svarbia mokymosi priemonė. Ar jūsų vaikai turi senesnį modelį? Nudžiuginsite juos galingesniu įrenginiu, kuriuo galės naudotis ir laisvalaikiu.

Kokias elektronikos prekes galite padovanoti patiems mažiausiems? Pavyzdžiui, muzikinius žaislus, mažas vaikiškas konsoles ar nekenksmingus vaikiškus nešiojamuosius kompiuterius žaidimams. Tai gali būti pirmasis jų kontaktas su elektronika ir technologijomis.

Su bet kokia elektronika reikia nustatyti ribas, pavyzdžiui, kiek laiko ir kada vaikai gali su ja žaisti. Nustatykite taisykles taip, kaip jums atrodo tinkama, pavyzdžiui, po namų darbų ar darbų atlikimo galite žaidimams skirti valandą per dieną.

Tobulėjimas sportuojant

 

Ar norite paremti vaikus šiuo metu užsiimančius sportu ar padėti ugdyti šį įprotį? Abiem atvejais svarbu, kad tai būtų sportas, kuris jiems tikrai patinka. Tik leisdami laiką užsiimdami mėgstama veikla jie gali pasiekti puikių rezultatų. Lengvoji atletika, futbolas, grindų riedulys ar plaukimas – kažkas tikrai juos sudomins. O kaip dovaną jų šventei padovanokite kokybišką sporto įrangą ir aksesuarus. Nepamirškite, kad spustelėję nuorodą į šiuos nuolaidų kuponus mūsų svetainėje galite rasti daugybę puikių pasiūlymų, susijusių su sportu.

Ar jūsų vaikas mėgsta tapyti, šokti ar jį žavi grojimas muzikos instrumentais? Palaikykite jį šiose veiklose ir kartu užpildykite paraišką dėl dalyvavimo konkrečiame klube, kuriame jis turės pakankamai erdvės lavinti savo talentą. Ir negana to, jis susiras daug naujų draugų, po pamokų užsiims prasminga veikla, kuri ateityje gali padėti pasirinkti ir profesiją.

Prasmingas vasaros atostogų praleidimo būdas – mokykla gamtoje ar vaikų stovykla. Tai turi keletą privalumų – vaikas nepraleis visų atostogų namuose, gaus daug potyrių bei ras ištikimų draugų. O be to, pasiruošimas šioms veikloms neužims daug laiko, nes viską, ko reikia, galite įsigyti vienoje vietoje.

 

Kartu praleistas laikas

 

Jokios materialinės dovanos niekada nebus tokios vertingos kaip laikas, praleistas kartu su šeima. Tad jei vis dar svarstote, kaip praleisti Tarptautinę vaikų gynimo dieną, mūsų atsakymas aiškus – su bendra veikla.

Birželio pirmoji yra šeštadienį, vadinasi, darbai jūsų niekaip neribos ir galėsite visavertiškai mėgautis šia diena su vaikais. Mažesnius vaikus sužavės apsilankymas zoologijos sode, pilyse ar įvairiose įdomiose miesto vietose. Arba sužavėkite  paauglius su ilgu savaitgaliu ar atostogomis užsienyje.

Tačiau nepamirškite kiekvienai kelionei pasirūpinti kelionių draudimu. Niekada nežinote, kada gali prireikti pagalbos.

Laiką gryname ore taip pat galite paskirti čiuožimui ant ledo, šeimos išvykai dviračiais, lengviems žygiams pėsčiomis ar savaitgalio kelionei į stovyklą.

Ar jau žinote, kokią staigmeną šiemet savo vaikams paruošite Tarptautinės Vaikų dienos proga? Esame įsitikinę, kad ir kas tai bebūtų, jie džiaugsis jūsų dovana ir prisimins šią dieną kaip ypatingą.