Prasideda mokslo metai: ko reikia kiekvienam mokiniui ir kaip sutaupyti?

Mokyklinė mugė

Ar esate iš tų tėvų, kurie naujiems mokslo metams ruošiasi iš anksto? Padarykite tai ir dabar. Sužinokite, kaip sutaupyti dešimtis eurų ir kur apsipirkti.

Vasara persirito į antrąją pusę, o tai reiškia, kad pamažu artėja ir nauji mokslo metai. Kiekvienais metais rugsėjo pradžia asocijuojasi su mokyklinių prekių ir įrangos vaikų kambariui pirkimu. Nors to praleisti neįmanoma, mūsų svetainėje esančių pasiūlymų dėka galite tikrai nemažai sutaupyti.

Nepamirškite tokių kategorijų kaip baldai, elektronika ir kompiuteriai bei laisvalaikis. Jose gausu puikių pasiūlymų visiems moksleiviams.

Spustelėkite Mokyklinė mugė ir pamatysite visus fantastiškus pasiūlymus vienoje vietoje.

Mokinys-mokosi-mokykloje

 

Visų pirma – patogumas

 

Kiekvienam mokiniui mokantis reikia maksimalios koncentracijos. Be jokios abejonės, susikoncentruoti tikrai padeda gerai įrengtas darbo kampelis. Jį pirmiausia turėtų sudaryti stalas ir patogi kėdė bei reikalinga įranga.

Mokymuisi labiausiai tinka natūrali šviesa. Todėl siūlome statyti stalą po langu. Jei tai neįmanoma, suraskite vietą, statmeną langui. Koks stalas geriausias? Žinoma, kiekvienam mokiniui jis gali skirtis dėl skirtingų poreikių. Paprastai rekomenduojamas „L“ formos stalas, nes jame yra daug vietos kompiuteriui, knygoms ir kitiems daiktams.

Ar kampinis rašomasis stalas netelpa vaikų kambaryje? Tuomet ieškokite didesnio įprastos formos stalo. Tai bus praktiškas baldas ir kelerių metų investicija.

Mergina-mokosi-prie-stalo

Pirkite rašomuosius stalus internetu elektroninėje parduotuvėje Geekbuying ir išsirinkite savo mokiniui tinkamiausią.

O kokia turi būti kėdė? Reguliuojamas jos aukštis turėtų būti savaime suprantamas dalykas. Nesirinkite modelių, kuriuose šios parinkties nėra. Jie yra daugiau nei nepraktiški. Priešingai, reguliuojamos kėdės yra puikus sprendimas. Atkreipkite dėmesį į ergonomiškai išformuotą atlošą, kuris geriausiai tinka vaiko stuburui.

Nepamirškite ir apie kitus praktiškus mokinių kambario baldus. Prie stalo turi būti spintelės ar lentynos daiktams susidėti. Taip pat pravers ir kamštinė arba rašymo lenta.

Mūsų patarimas: pasirūpinkite ir laidų organizacija. Elektros laidai, einantys palei stalą arba po juo, gali labai erzinti mokinį. Tam Jums padės gaminiai laidų organizavimui iš elektroninės parduotuvės Banggood.

Mokinys-mokosi-prie-stalo

Kompiuteris – būtina priemonė mokymuisi

 

Mes gyvename moderniais laikais, o tai daro didelę įtaką mūsų mokymosi metodams. Net ir pradinių klasių mokiniai jau naudojasi kompiuteriu kaip pagalbine priemone ruošdami namų darbus.

Kompiuteris taip pat padeda vidurinių mokyklų mokiniams ir universitetų studentams rašant baigiamuosius darbus arba apdorojant grafinius rezultatus. Paprasčiau tariant, kompiuteris šiais laikais yra tarp aiškiai suprantamų ir kartu būtinų mokyklinių prekių.

Ar norite įsigyti tikrai gerą nešiojamąjį kompiuterį už prieinamą kainą? Apsipirkite Apple elektroninėje parduotuvėje.

Kokius parametrus turi atitikti studentui skirtas kompiuteris?

 

__check

14 colių įstrižainės ekranas sveriantis mažiau nei 2 kg, kad būtų patogu nešiotis

__check

baterija, kurios veikimo laikas yra mažiausiai 7 valandos

__check

patvari metalinė konstrukcija, apsauganti nuo greito nusidėvėjimo ir neslystantis ekranas

__check

ergonomiška klaviatūra patogiam spausdinimui (klaviatūra su skaičiais – privalumas)

__check

našumas pagal mokymosi poreikius (mažiausiai 2-4 Ghz)

Nepamirškite įsigyti pagrindinių aksesuarų, pvz., nešiojamojo kompiuterio krepšio, kad jį būtų lengva ir saugu nešiotis.

Tačiau nešiojamas kompiuteris nėra vienintelis dalykas, kurio moksleiviams reikia kokybiškoms studijoms. Antrasis monitorius ir spausdintuvas taip pat bus nuolat naudojamas studento kambaryje.

Mergina-mokosi-prie-nešiojamo-kompiuterio

Elektronika mokymuisi ir laisvalaikiui

 

Poilsis ir laisvalaikis yra nepaprastai svarbūs kiekvienam iš mūsų, taip pat ir mokiniams. Jie turi atsipalaiduoti ir pasikrauti energijos mokymuisi ir kitai mokyklos dienai. Tai padaryti jiems gali padėti įvairūs elektronikos prietaisai.

Daugelį šių prietaisų jie panaudos ne tik pramogai, bet ir mokymuisi. Pavyzdžiui, jie gali žaisti žaidimus planšetiniame kompiuteryje, bet tuo pačiu peržiūrėti pamokas. Galingesni planšetiniai kompiuteriai netgi pakeičia kai kurias įprastų kompiuterių funkcijas.

Galbūt Jūsų vaikas sportuoja? Tuomet jis tikrai įvertins išmanųjį laikrodį, fiksuojantį keletą svarbių parametrų. O naujas išmanusis telefonas gali būti puiki motyvacija siekti puikių rezultatų mokykloje arba kaip atlygis už juos.

Galvojate pirkti savo vaikui ausines? Puiki mintis. Jas galima panaudoti ne tik klausantis muzikos, bet ir pasisemiant įdomios informacijos iš įvairių diskusijų ir tinklalaidžių.

Berniukas-mokosi-su-išmaniuoju-telefonu

Samsung elektroninėje parduotuvėje rasite tikrai didelį elektronikos prekių pasirinkimą. Ką pirksite savo vaikams?

Laikas patirtims ir pomėgiams

 

Ar leidotės į keliones su vaikais vasarą? Jei nespėjote pamatyti tiek daug, kiek norėjote, vis tiek turite daug laiko nuvežti juos į įdomias vietas. Galite nuvykti prie jūros, leistis į nuotykių stovyklą miške ar leistis į keletą trumpų kelionių po Lietuvą. Kiekvieną dieną galite kaupti nepamirštamus įspūdžius.


Prasidėjus mokslo metams ateina ir pareiga vaikams susidėlioti gerą dienos režimą. Nepamirškite, kad be laiko mokymuisi, turėtumėte skirti pakankamai laiko ir jų pomėgiams. Vaiko interesai yra labai svarbūs ir padeda atsipalaiduoti nuo mokyklos darbų.

Kaip tai padaryti teisingai? Pirmiausia pasikalbėkite su vaikais, kokius būrelius jie norėtų lankyti. Pavyzdžiui, dainavimo ar šokių pamokos, tapyba ar sporto klubas. Tada suplanuokite jas atskiroms savaitės dienoms, kad vaikai turėtų erdvės mokymuisi ir poilsiui.

Vaikai gali lavinti savo atmintį ir vaizduotę skaitydami knygas patogiai namuose. Ar jie turi talentą fotografuoti? Nupirkite jiems fotoaparatą, kad įgūdžiai tobulėtų dar labiau.

Mergina-groja-gitara

Naujų mokslo metų pradžia nereiškia, kad teks tuštinti piniginę. Pasinaudokite Mokyklinė mugė kategorijos pasiūlymais ir šiandien įsigykite viską, ko reikia Jūsų mokiniui, puikiomis kainomis.

 

Vaikai-grįžta-į-mokyklą