Kaip išsirinkti kelioninius lagaminus už gerą kainą? Mes jums patarsime

Mergina kraunasi lagaminus

Vykstate į ilgesnę kelionę, atostogas ar verslo kelionę? Iš anksto nuspręskite, ką pakuosite. Sužinokite, pagal kokius kriterijus rinktis kelioninius lagaminus.

Jokia kelionė neapsieina be kokybiško kelioninio lagamino. Jo dydis ir charakteristikos susijusios su konkrečia kelione ar buvimo trukme. Ar Jums reikia įsigyti naują lagaminą ir svarstote, kaip jį išsirinkti? Skaitykite toliau.

Norite įsigyti stilingą kelioninį lagaminą ar krepšį? Peržiūrėkite Queens elektroninės parduotuvės pasiūlymą ir sutaupykite.

Lagaminas

Kelioninių lagaminų tipai

 

Rinkoje rasite šių tipų kelioninius lagaminus:

 

__check

Didelis 150 litrų tūrio kelioninis lagaminas – jis idealiai tinka ilgesnėms atostogoms. Tikriausiai už šį lagaminą sumokėsite vežėjui papildomai.

__check

Vidutinio dydžio kelioninis lagaminas – jo aukštis dažniausiai siekia iki 80 cm, kiti matmenys gali skirtis. Maksimali apkrova yra 20 kg.

__check

Kabinos lagaminas – tai mažiausių matmenų kelioninis lagaminas. Dėl savo dydžio (55x40x20cm) jis yra salono lagaminų kategorijoje. Šio nedidelio kelioninio lagamino maksimali apkrova yra 15 kg.

Kita rūšis yra kelioniniai krepšiai, kuriuos taip pat galite pasiimti į lėktuvą. Jie gali būti puiki alternatyva salono lagaminui. Jie yra pakankamai erdvūs, lengvai nešiojami ir yra įvairių spalvų. Be kelionės, juos galite naudoti ir kasdienai, pavyzdžiui, kaip sportinį krepšį.

Mergaitės kraunasi lagaminą

Kelioniniai lagaminai pagal medžiagą, iš kurios pagaminti

 

Išsirinkti lagaminą nėra lengva. Kokį pirksite, taip pat turite nuspręsti ir pagal medžiagą, iš kurios jis pagamintas. Galite rinktis iš šių pasiūlymų:

__check

Aliuminis lagaminas – patvariausias lagaminų tipas iš visų. Jis yra atsparus vandeniui, nedegus ir, nepaisant naudojamos medžiagos, yra gana lengvas. Tačiau jis gan brangus ir panašus į pagamintą iš metalo, todėl gali patikti ne visiems.

__check

Korpusinis lagaminas, arba plastikinis lagaminas - turintis didesnį atsparumą bet kokiam pažeidimui, todėl jame bus saugūs net trapūs daiktai. Jį lengva prižiūrėti ir palyginti lengva nešiotis. Renkantis plastikinį lagaminą, rekomenduojame nežiūrėti į kainą. Pigesni modeliai gali būti prastesnės kokybės ir greičiau gesti.

__check

Medžiaginis lagaminas – tai daugeliui keliautojų vis dar vienas populiariausių lagaminų tipų. Jo ypatumas yra mažas svoris, todėl jį lengva nešioti. Jo kaina taip pat palyginti mažesnė. Lagamino trūkumas - mažesnis atsparumas pažeidimams ir sudėtingesnė audinio priežiūra.

__check

Odinis lagaminas - pasižymi dideliu atsparumu, tvirtumu ir, žinoma, gera išvaizda. Tai neabejotinai idealiai tinka Jums, jei Jums svarbi estetika. Būtina pasakyti, kad oda gali būti labai lengvai pažeidžiama braižant, odą taip pat privaloma tinkamai prižiūrėti. Odiniai lagaminai kainuoja brangiau, tai gali atgrasyti Jus nuo pirkimo.

Vaikinas sėdi prie lagamino

Kaip išsirinkti lagaminus kelionėms?

 

Kiekvieną kartą kelionės yra specifinės ir skirtingos. Pagal kelionę pritaikyti reikia ne tik bagažo turinį, bet ir patį lagaminą. Neskubėkite pirkti bet kokio, atkreipkite dėmesį į siūlomus parametrus ir įsigykite Jūsų poreikiams tinkantį lagaminą.

Transporto būdas

 

Keliaujate automobiliu? Tokiu atveju neribojama, kiek bagažo galite pasiimti su savimi. Keliaudami traukiniu ar autobusu iš anksto pasidomėkite, kokio dydžio ir svorio bagažas leidžiamas ir už ką teks mokėti papildomai. Kiekvienas vežėjas gali turėti specialių sąlygų.

Kelionė lėktuvu yra specifinė, o jūsų bagažas turi atitikti tikslius limitus. Už didesnį bagažo svorį ar dydį mokėsite papildomai.

Mergina krauna lagaminą

Lagamino dydis

 

Kaip minėjome, bagažo dydį turėtumėte pritaikyti prie transportavimo rūšies. Pirmiausia pagalvokite apie kelionės tikslą, kiek laiko ji užtruks ir ko Jums reikės kelionėje.

Apsisprendimas dėl lagamino dydžio taip pat susijęs su tuo, keliems žmonėms bagažas į jį kraunamas. Visai kas kita, jei visas lagaminas skirtas Jums arba jei į jį bus sukrauti 4 asmenų šeimos daiktai.

Sezonas

 

Ar lagamino pasirinkimas priklauso ir nuo to, kada keliaujate? Tikrai taip. Rekomenduojame turėti bent 2 lagaminus. Keliaudami šaltesniais mėnesiais galite naudoti didesnį. Būtent tada Jums prireiks šiltesnių drabužių, kurie užimtų daugiau vietos bagaže.

O vasarą reikia mažesnio lagamino. Priešingu atveju mokėsite nereikalingus mokesčius už didelį, jei jis nebuvo pilnai pakrautas.

Kelioninių lagaminų rinkinys gali būti naudingas sprendimas sutaupyti pinigų juos perkant. Lagaminų komplektai dažniausiai susideda iš 3 skirtingų dydžių lagaminų. Priklausomai nuo kelionės tipo, galite juos keisti arba naudoti visus keliaudami su šeima.

Moteris keliauja su lagaminu

Pirkite kelioninių lagaminų rinkiniuselektroninės parduotuvės Muziker ir sutaupykite laiko bei pinigų.

Kelionių dažnumas

 

Ar reguliariai keliaujate? Investuokite į kokybiškesnį ir patvaresnį lagaminą. Jis tinka keliaujant visų rūšių transportu ir įvairiomis sąlygomis. Netikėtos kelionės atveju užteks net ir mažo krepšio.

Kelioninis lagaminas ant ratukų

 

Kelioniniai lagaminai ant ratukų tikrai padarys Jūsų kelionę patogesnę. Tiesa, kuo ratukai didesni, tuo lagaminą lengviau naudoti.

Galite rasti lagaminus, kurie turi 2 arba 4 ratukus. Stabilumo požiūriu tikrai geresni tie, kurie turi 4. Atkreipkite dėmesį ir į ratukams naudojamas medžiagas. Plastikiniai ratukai yra standartiniai, bet guminiai daug tyliau važiuoja

Lagaminas su drabužiais

Galiausiai norime priminti keletą būtinų priedų. Jei lagamine nėra įmontuoto užrakto, būtinai jį įsigykite. Tai minimali apsauga, kurią galite turėti. Taip pat būtinas ir praktiškas yra bagažo ženklinimas vardo etikete. Net ir šios smulkmenos padarys Jūsų kelionę daug patogesnę.