Populiariausios internetinės parduotuvės

TOP prekių ženklai

Populiariausios internetinės parduotuvės

Populiariausios internetinės parduotuvės

Išmaniosios nuolaidos: Išmaniųjų namų, sodo ir laisvalaikio prekės

Protingos nuolaidos

Ar galvojote įsigyti išmaniųjų prietaisų namams ir išmaniųjų gaminių laisvalaikiui? Pats laikas apsipirkti! Pasinaudokite puikiais pasiūlymais ir sutaupykite.

Šiais laikais frazė išmanūs namai yra savotiškas šiuolaikinio namo sinonimas. Dabar išmaniuosius pagalbininkus galite gauti tikrai bet kam, nesvarbu, ar tai būtų apšvietimo reguliavimas, temperatūros stebėjimas, erdvės stebėjimas, namų valymas ar kasdieninio komforto didinimas. Be to, šie gaminiai prisidės prie jūsų laiko, energijos ir finansų taupymo. Naršykite tokias kategorijas kaip namai ir buitis, elektronika, internetiniai žaidimai, sveikata ar auto-moto ir rinkitės iš neįtikėtinų pasiūlymų.

Ar norite sužinoti, ką galite nusipirkti už geresnę kainą? Spustelėkite protingas nuolaidas ir pamatysite visus TOP pasiūlymus vienoje vietoje.

Išmani namų garso technikaAutor: BENCE BOROS (Unsplash)

 

Protingi namai nuo apšvietimo iki baldų

 

Ar turite idėją, kokius išmaniuosius produktus norite įsigyti savo namams? Pirmiausia pradėkite nuo balso asistento pasirinkimo, su kuriuo atskiri produktai bus sujungti vienas su kitu. Iš turimų rinkoje išsirinkite tokį, kuris dera su buityje naudojamais įrenginiais. Galite naudoti mobilųjį telefoną, išmanųjį garsiakalbį ar ekraną norėdami valdyti patį balso asistentą, nebūdami šalia valdomų įrenginių.

Iš daugybės išmaniųjų asistentų žmonės dažniausiai pirmiausia perka išmanųjį apšvietimą. Galimi įvairaus dizaino lubiniai ir pakabinami šviestuvai, kampiniai šviestuvai ir prožektoriai. Taip pat populiarūs judesio davikliai, kuriuos patalpinate patalpoje ir šviesos automatiškai įsijungia ir išsijungia pagal aptiktą judesį.

Tačiau „Smart Home“ pagalba galite valdyti kur kas daugiau ir tikrai supaprastinti viso namų ūkio valdymą. Rinkoje yra daug išmaniųjų virtuvės prietaisų, tokių kaip šaldytuvai, skalbimo mašinos, mikrobangų krosnelės, kavos virimo aparatai ar indaplovės, kurias galima valdyti nuotoliniu būdu. Ypač populiarus yra robotas dulkių siurblys. Jis pasirūpins grindų švara net ir be jūsų įsikišimo ar net jūsų buvimo. Jei gausite ir modelį su šluoste, nereikės rūpintis ir jo plovimu. Taip pat patiks išmaniosios orkaitės funkcijos, kurios gali įvertinti maisto svorį ir pačios nustatyti gaminimo laiką. Ar norite įsigyti tokių išmaniųjų prietaisų savo namams? Spauskite ant Banggood elektroninės parduotuvės ir rinkitės iš didelio pasirinkimo.

Ar kenčiate nuo alergijos dulkėms ar bakterijoms? Įsigykite išmanųjį oro valytuvą, kuris visiškai automatiškai išvalo orą. Išmanieji maišytuvai, išmanieji dantų šepetėliai ar užuolaidos, kurios automatiškai išsiplečia nustatytu laiku ir atvirkščiai, bus naudingi išmanieji pagalbininkai jūsų namuose. O jei esate tėvai, jus taip pat nudžiugins palankios vadinamųjų monitorių, skirtų mažylio stebėjimui mobiliuoju telefonu, pavyzdžiui, popietinio miego metu, kainos. Naudodami Smart Home taip pat galite reguliuoti šildymą, valdyti žaliuzes ar net leisti muziką.

Ar jums įdomu, ką reikia padaryti, kad pradėtumėte ir pasinaudotumėte šiomis technologinėmis naujovėmis? Geros naujienos yra tai, kad jums nereikės jaudintis dėl sudėtingo diegimo, nes su tuo susitvarkysite net ir nesate visiškas technologijų draugas. Prietaisų prijungimas veikia belaidžiu būdu, per internetą, WiFi arba Bluetooth. Tereikia įdiegti nurodytą programą ir turėti stabilų interneto ryšį.

 

Išmanusis kavos aparatasAutor: Jakub Zerdzicki (Pexels)

Įvairių rūšių išmaniųjų technologijų patrauklius kainų pasiūlymus rasite Banggood el.parduotuvėje. Naršykite atskiras produktų kategorijas ir išsirinkite tinkamą savo namams.

Taip pat galite pasikliauti išmaniosiomis technologijomis, kai norite efektyviai apsaugoti savo namus. Kokius produktus pasiekti? Verta įsigyti išmaniąją apsaugos kamerą, kuri atpažįsta namų ūkio narius ir augintinius, o įsibrovus siunčia pranešimą į mobilųjį telefoną. Beje, apsaugos kameros išdėstymas nėra neįprastas net ir interjere. Su juo galėsite stebėti ne tik tai, kas vyksta namuose, bet ir savo augintinius.

Išmanieji apsaugos jutikliai ir signalizacija taip pat padės stebėti išorę. Jie ne tik praneš apie nepageidaujamą judėjimą namuose, bet kai kurie modeliai taip pat užfiksuos ir išsiųs pranešimus apie vandens, dujų ar dūmų nutekėjimą. Taip pat pravartu įsigyti vaizdo telefoną ar vaizdo durų skambutį. Šie modernūs davikliai iš karto informuoja apie apsilankymą, o svečius į namus galite įsileisti ir per įrenginius.

Ir galiausiai tai išmaniosios durų spynos, su kuriomis iš karto pamiršite ilgas raktų paieškas. Jie veikia automatinio durų atrakinimo principu, pagrįstu Bluetooth ryšiu su mobiliuoju telefonu, išmaniuoju laikrodžiu ar planšetiniu kompiuteriu. Su daugeliu išmaniųjų spynų taip pat galima atrakinti naudojant piršto atspaudą, įvedant skaitinį kodą arba prijungus išmaniąją kortelę.

 

Namų apsaugos kameraAutor: Jakub Zerdzicki (Pexels)

 

Išmanus sodas be rūpesčių

 

Taip, šiais laikais savo sodui galite įsigyti technologinių dalykėlių. Nesvarbu, ar neturite pakankamai laisvo laiko, bet norite gražaus sodo, ar turite problemų augindami daržoves, pasikliaukite protingais pagalbininkais.

Ar svajojate apie gražią pievelę? Visi žinome, kad reguliarus šienavimas jai tik padeda. Jei žemė yra lygi, galite visiškai pasikliauti robotu vejapjove.

Išmaniosios daigyklės taip pat yra labai populiarūs gaminiai. Jie tinka vaisiams, daržovėms ir žolelėms auginti, įdedant tik minimalias pastangas. Tereikia įsigyti sodinukus, o automatinė sistema pasirūpina laistymu, maitinimu ir pakankamu šviesos kiekiu. Įdomu tai, kad šiame sodinime visiškai nėra pesticidų ir kenksmingų medžiagų.

Sodo laistymas negali būti paprastesnis nei naudojant automatinę laistymo sistemą. Nesvarbu, ar esate namuose, darbe ar atostogaujate, tiesiog spustelėkite mygtuką mobiliojoje aplikacijoje ir sodas lengvai ir greitai gaus reikiamą laistymą. Programoje galima suplanuoti laistymą ir taip pat gauti atskirų procesų apžvalgą.

Išmaniųjų naujienų pasaulis neaplenkia ir augintinių. Jiems rinkoje galite rasti automatinių dubenėlių ir pašarų dalytuvų, išmaniųjų žaislų ar išmaniųjų elektrinių apykaklių, išmanių kraiko dėžių.

 

Robotas žoliapjovėAutor: Pixabay

Kasdienės išmaniosios pagalbininkės

 

Ar džiaugtumėtės išmaniosiomis funkcijomis net ir laisvalaikiu? Pavyzdžiui, rinkitės iš plataus išmaniųjų laikrodžių asortimento ir mėgaukitės jų teikiamais privalumais. Jie ne tik iš dalies pakeičia išmanųjį telefoną, bet tuo pačiu puikiai jį papildo savo funkcijomis. Išmanusis laikrodis fiksuoja širdies ritmą, sudegintų kalorijų skaičių, žingsnių skaičių ir miego kokybę. Taip pat galite juos naudoti skambindami ar rašydami žinutes. Jų kolega laikoma fitneso apyrankė, tačiau ji nesuteikia tiek daug galimybių prisijungti prie telefono. Tačiau jos privalumas – mažas dydis ir jutiklių bei funkcijų skaičius, kuriuos ypač įvertins aistringi sportininkai.

Ar norite kasdien vis kitokio laikrodžio? Pirkite atsarginius sportiškesnio ir elegantiškesnio dizaino dirželius ir keiskite juos pagal nuotaiką ar progą.

Netgi naujausi televizorių modeliai turi išmaniąsias funkcijas. Ką tai reiškia? Visų pirma, be televizijos transliacijų žiūrėjimo, per jas galite pirkti ir internetu arba paleisti įvairias programas. Naršykite elektronikos nuolaidas mūsų svetainėje ir sutaupykite pinigų daugeliui puikių produktų.

Klausydamiesi mėgstamo grojaraščio taip pat galėsite mėgautis savo laisvalaikiu. Rinkitės iš daugybės ausinių, suporuokite jas su savo išmaniuoju telefonu ir mėgaukitės daugiau privalumų nei tiesiog be galo klausytis muzikos. Pavyzdžiui, modeliai su išmaniosiomis funkcijomis nutildo garsą trumpo dialogo metu, todėl nereikės jų traukti iš ausų, o kita vertus, klausantis jie sumažina triukšmą iš aplinkos.

Svarstote, kokius išmaniuosius gaminius dar galite pasiekti laisvalaikiu? Pavyzdžiui, su dronu galite smagiai praleisti laiką. Naujieji modeliai turi dar paprastesnius valdiklius ir kokybišką kamerą, todėl galėsite padaryti tikrai gražių kadrų. Išmanios funkcijos užtikrina, kad įrenginys atpažintų kliūtis, stabdytų ir jų išvengtų. Taip pat laisvomis dienomis jums gali patikti riedis. Su šiuo balansavimo prietaisu vienu įkrovimu galite nuvažiuoti 10 ir daugiau kilometrų, o jūsų laukia patikimas ir stabilus važiavimas. O elektrinį dviratį ar elektrinį paspirtuką pamėgs visos kartos, nes su jais kiekviena kelionė bus dar sklandesnė, lengvesnė ir patogesnė.

Beje, ar kada girdėjote apie išmaniuosius sportbačius? Jie yra rinkoje jau keletą metų ir yra gana didele tendencija užsienyje. Kaip jie veikia? Suporuojate juos su mobiliąja programa ir paspaudę vieną mygtuką įjungiate automatinę suvarstymo sistemą. Tačiau tai dar ne viskas, mobiliojoje programėlėje taip pat galite sekti keletą statistinių duomenų apie judėjimą ar bėgimo stilių. Išmaniąją avalynę pristato vis daugiau pasaulio prekių ženklų, tereikia kelių paspaudimų ir ryte jau avėsite originalius batus.

 

Išmanusis laikrodisAutor: Luca Bravo (Unsplash)

Štai keletas puikių pasiūlymų, apie kuriuos tikrai turėtumėte žinoti. Jei jums patinka, nedvejodami nusipirkite, kol jų yra.

 

Protinga sveikatos priežiūra

 

Ar žinojote, kad protingos nuolaidos taikomos ir pirmosios pagalbos namuose vaistinėlėms? Galite įsigyti termometrų, gliukozės kiekio kraujyje matuoklių, kraujospūdžio matuoklių ar žingsniamačių. Taip pat praverčia išmanieji oro kokybės matuokliai, miego monitoriai, svarstyklės ir dantų šepetėliai.

Ar turite problemų dėl gėrimo režimo laikymosi? Šiuolaikinės technologijos išmaniojo puodelio ar buteliuko pavidalu jums efektyviai padės. Jūs tiesiog prijunkite puodelį ar butelį prie mobiliosios programėlės, kuri ne tik įrašo jūsų gėrimo režimą, bet ir įspėja apie poreikį gerti skysčius.

Norite įsigyti vaistų ir medicinos priemonių su nuolaida? Tokiu atveju pasinaudokite šiais galiojančiais pasiūlymais. O ištisus metus galite rasti visas nuolaidas vaistams ir vitaminams mūsų svetainėje.

 

Automobiliai ir išmaniosios technologijos

 

Naujienos išmaniajame pasaulyje taip pat jau daug metų yra susijusios su automobilių segmentu. Gamintojai nuolat pristato naujų funkcijų, skirtų vairuotojo patogumui padidinti. Pavyzdžiui, galite pasirinkti sistemą, kuri pirmiausia padeda vairuotojams atrakinti arba užrakinti automobilį nuotoliniu būdu. Tačiau prisijungusios mobiliosios aplikacijos pagalba galima matyti ir likusį kuro kiekį, spidometro būseną ar automobilio vietą.

Su naujesniais automobilių modeliais ir dažniausiai už papildomą mokestį galima naudotis automatinio parkavimo funkcija arba automatiniu šviesų įjungimu, kurie taip pat prisideda prie patogesnio važiavimo. O jau kelerius metus taip pat yra Android ir iOS operacinių sistemų naudotojams skirtos aplikacijos, kurių pagalba mobiliąsias aplikacijas galima perkelti į jutiklinį automobilio ekraną. Jie valdomi balsu, o tai padidina kelių eismo saugumą.

Ir kiekvienam vairuotojui turėtų būti savaime suprantamas dalykas atsisiųsti savo automobilio prekės ženklo mobiliąją aplikaciją. Tai padeda greitai pasiekti informaciją apie jūsų automobilį ir taip pat leidžia pakeisti kai kuriuos automobilio nustatymus.

Ar nusprendėte įsigyti kurią nors iš minėtos išmaniosios įrangos? Šį žingsnį tikrai įvertinsite jau netrukus, ne tik komforto, bet ir laiko bei energijos taupymo požiūriu. Peržiūrėkite visas protingas nuolaidas ir įsigykite pagalbinių namų ūkio bei naudingų laisvalaikio prekių jau dabar už nenumaldomas kainas.

Protingos nuolaidos

__tag_orange

1166

nuolaidų kuponų

415

nuolaidų
__cart_orange

267

interneto parduotuvių
__users_orange

90 000

žmonių naudojasi KUPLIO