Išmani technika kiekvienai dienai – taupykite laiką, pinigus ir energiją

Protingos nuolaidos

Ar pagalvojote, kaip savo namus paversti išmaniaisiais namais? O ar žinote, kokios išmaniosios technikos neturėtumėte praleisti įprastą dieną? Pasinaudokite puikiomis kainomis ir apsipirkite dabar.

Ar pagalvojote, kaip savo namus paversti išmaniaisiais namais? O ar žinote, kokios išmaniosios technikos neturėtumėte praleisti įprastą dieną? Pasinaudokite puikiomis kainomis ir apsipirkite dabar.

Naujų technologijų kūrimas nuolat progresuoja ir modernieji laikai mums parodo, kas yra įmanoma net be mūsų pagalbos. Patogios išmaniosios funkcijos yra dalyje buitinės technikos, automobilių, žaidimų, laikrodžių ir t.t. Jos nėra tik tendencija, jų vaidmuo visų pirma yra padidinti patogumą naudojant technologijas kasdieniame gyvenime ir sutaupyti pinigų.

Kokios išmaniosios technologijos bus naudingos jums ir jūsų artimiesiems? Apibendrinome jums keletą puikių patarimų. Būtinai spustelėkite kategorijas namai ir gyvenimas, elektronika, žaidimai, sveikata arba auto-moto ir rinkitės iš daugybės puikių produktų fantastiškomis kainomis.

Ar norite sužinoti, iš ko galite rinktis? Spustelėkite Protingos nuolaidos ir pradėkite apsipirkti.

Išmanusis laikrodis

 

Išmanūs namai

 

Smart Home – tai populiari išmanioji programėlė, kurią naudoja daugybė namų ūkių, kad palengvintų kasdienį gyvenimą. Dar negirdėjote apie Smart Home? Trumpai pakalbėkime apie tai, kodėl ji populiarėja.

Pagrindinė išmaniųjų namų savybė yra ta, kad atskiri namų įrenginiai gali bendrauti tarpusavyje. Ir jūs galite juos valdyti naudodami išmanųjį telefoną, planšetinį kompiuterį ar kompiuterį, net ir nebūdami šalia.

Išmanusis apšvietimas daugeliui žmonių paprastai yra pirmasis žingsnis link išmanaus namo. Jis valdomas telefonu, pulteliu arba belaidžiu jungikliu. Be jo, yra dar dešimtys kitų buitį palengvinančių gaminių, pavyzdžiui, išmanioji skalbimo mašina, šaldytuvas, dulkių siurblys, mikrobangų krosnelė, taip pat termostatas ar seifas.

Jums nereikės jaudintis dėl sudėtingo diegimo nei vienam iš jų. Visi įrenginiai veikia belaidžiu ryšiu per Wi-Fi, internetą arba Bluetooth. Jokios papildomos investicijos jūsų nelaukia, priešingai – sutaupysite pinigų taupydami energiją.

Išmanusis televizorius namuose

Nežinote, kurį išmanųjį produktą įsigyti pirmiausia? Elektroninė parduotuvė Geekbuying Jums paruošė išmanios elektronikos pasiūlymus.

Išmaniosios technologijos taip pat padės apsaugoti jūsų namus. Apie kokius produktus mes kalbame? Visų pirma, turėtumėte įsigyti išorines išmaniąsias kameras. Jų dėka galėsite suvaldyti bet kokį nepageidaujamą judėjimą šalia namo ir jo teritorijoje. O jeigu kas nors atsitiks, turėsite vaizdo įrašą.

Šiais laikais jau įprasta išmaniąją kamerą įtaisyti ir viduje. Ji stebi, kas vyksta namuose ar bute, o be erdvės saugojimo ja galite patikrinti ir augintinius, kuriuos per dieną paliekate namuose.

Vaizdo stebėjimo kameros

Ar žinote, kad egzistuoja ir išmanioji durų spyna? Įsigykite ją laukinėms namo durims ir galėsite pamiršti apie nesibaigiančias raktų paieškas. Galite tiesiog atrakinti duris naudodami suaktyvintą Bluetooth funkciją per savo išmanųjį telefoną, planšetinį kompiuterį ar išmanųjį laikrodį.

Norint dar labiau apsaugoti savo namus naudojant išmaniąsias funkcijas, rekomenduojame įsigyti belaidį namų durų skambutį, signalizaciją ar įvairius detektorius ir jutiklius.

Išmani durų spyna valdoma telefonu

Ar norite turėti išmanius namus? Atsidarykite Banggood elektroninę parduotuvę ir rinkitės iš plataus įrenginių pasirinkimo.

Patogi išmanioji elektronika visiems namams

 

Įsivaizduokite, kad ryte iš savo lovos ruošiate puodelį skanios kavos. Tai labai lengvai gali tapti realybe. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai įsigyti išmanųjį kavos virimo aparatą. Paspaudę mygtuką programėlėje, galėsite paruošti kavą nuotoliniu būdu, naudodami automatizuotą procesą.

Elektroninėje parduotuvėje Samsung rasite virtuvės įrangos ir kitų elektroninių išmaniųjų pagalbininkų.

Ar norite savo virtuvę aprūpinti išmanesniais įrenginiais? Jūs turite beveik neribotas galimybes. Vieni pagrindinių yra išmanioji mikrobangų krosnelė, šaldytuvas ir grilis. Negalime pamiršti ir išmaniųjų maišytuvų, kurie prisidės prie jūsų gyvenimo komforto.

Namuose neabejotinai įvertinsite išmaniuosius jungiklius, skirtus valdyti apšvietimą, žaliuzes ar groti muziką. Taip pat jais vienu metu galite valdyti kelis prietaisus. O per išmaniuosius elektros lizdus galite stebėti energijos suvartojimą tiesiai savo išmaniajame telefone.

Jei pirktumėte tik vieną išmaniųjų technologijų kategorijos gaminį, tikrai rekomenduojame robotą dulkių siurblį. Jis pasirūpins grindų tvarka nedėdamas nė menkiausių pastangų. Toks valymo supaprastinimas tikrai bus įvertintas visos šeimos.

Robotas dulkių siurblys

 

O ką manote apie protingą sodą? Šiais laikais tai irgi įmanoma. Nesvarbu, ar dažnai keliaujate, ar nemokate prižiūrėti savo žalumynus, išmanieji sodinukai yra tai, ko jums tikrai reikia. Žali ir gražiai žydintys namai bus savaime suprantamu dalyku.

Kaip namuose dulkių siurblio, taip ir sode neturėtumėte praleisti roboto vejapjovės. Jis gali labai lengvai ir palyginti greitai susidoroti su ant lygios žemės augančia žole. Lapų siurblys padės sutvarkyti aplinką be didelių pastangų.

Galų gale tikriausiai numanote, kad galite palengvinti sodo priežiūrą automatiniu laistymu. Nesvarbu, ar esate namuose, ar atostogaujate, nusipirkę laistymo sistemą galite nesijaudinti dėl vandens trūkumo augalams.

išmani laistymo sistema sodui

Išmaniosios elektronikos kūrėjai pagalvojo ir apie augintinių priežiūrą. Todėl šiandien ir jiems galite įsigyti įvairių tipų automatizuotų gaminių. Populiariausi yra išmanieji pašarų dubenys arba treniravimo pavadėliai.

Ar norite įsigyti išmanią sodinimo įrangą savo namams? Apsilankykite elektroninėje parduotuvėje Click and Grow ir išsirinkite pigiau. 

Nebrangi išmanioji technika kiekvienai dienai

 

Išmaniosios funkcijos gali būti naudojamos ne tik buities prietaisams, bet ir laisvalaikiui bei pramogoms. Turime omenyje, pavyzdžiui, išmaniuosius laikrodžius, kūno rengybos apyrankes ar belaides ausines. Visi šie prietaisai turi vieną bendrą bruožą – jie daro kažką jums ir palengvina jūsų gyvenimą. Ar naudojate kurį iš jų?

Išmanieji laikrodžiai šiuo metu laikomi esminiu mobiliojo telefono priedu. Be to, kad iš dalies pakeičia patį telefoną savo funkcijomis, jie renką įvairią informaciją, tokią kaip širdies ritmas, miego kokybė, sudegintos kalorijos, žingsnių skaičius ir panašiai. Fitneso apyrankės negali pakeisti mobiliojo telefono, jos skirtos tik sportinės veiklos rezultatams fiksuoti.

 

Ir galiausiai, yra belaidės ausinės, kurias galite naudoti kasdien ne tik klausytis muzikos, bet ir mokytis. Tai puiki idėja dovanai, kaip ir dronai, kurių tam tikri modeliai turi naudingų išmaniųjų funkcijų.

 

belaidės ausinės

 

Iš smalsumo norime pasidomėti, ar girdėjote apie amerikietiškus sportbačius, kurie gali susirišti patys? Tai įmanoma naudojant vartotojo valdomą programą.

Panašu, kad išmaniosios funkcijos taps produktų, kurių net nesitikėtume, dalimi. Tačiau aišku, kad jie palaipsniui palengvins mūsų gyvenimą daugelyje sričių.

Norite naujų belaidžių ausinių sau ar kitam šeimos nariui? Eikite į Samsung elektroninę parduotuvę ir apsipirkite palankiomis kainomis.

Išmaniųjų automobilių pramonė

 

Išmaniųjų funkcijų diegimo neaplenkia net automobilių įmonės. Jie nuolat stengiasi sukurti naujų dalykų, kurie palengvintų vairuotojų gyvenimą.

Ar žinojote, kad yra sistema, su kuria galite nuotoliniu būdu atrakinti arba užrakinti automobilį? Programėlės, kurią įdiegiate savo mobiliajame telefone, pagalba taip pat galite matyti jos vietą, spidometro būseną ar likusį kuro kiekį.

Šią sistemą galima montuoti visų rūšių automobiliuose, tad iš esmės visi tampa išmaniais.

 

Išmanus automobilis

 

Keletas automobilių gamintojų kuria programėles savo klientams. Jų darbas yra suteikti jiems greitą prieigą prie informacijos apie savo automobilį. Ar atsisiuntėte savo automobilio įmonės programėlę? Padarykite tai šiandien. Kai kuriuos transporto priemonės nustatymus galėsite pakeisti tiesiogiai telefone įdiegtoje programėlėje ir vienoje vietoje matysite įvairią įdomią informaciją.

 

Žengti pirmą žingsnį išmanaus gyvenimo link gali būti nelengva, tačiau esame tikri, kad toks kasdienės veiklos supaprastinimas jums patiks labai greitai. Pasinaudokite Protingomis Nuolaidomis ir įsigykite puikius išmaniuosius pagalbininkus namams ir laisvalaikiui jau dabar.

 

Protingos nuolaidos